01 / 05 / 2024

Altınova sosyal tesis

Altınova sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Altınordu Sosyal Tesisleri Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’da 28 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak tenis kortları ve sosyal tesis inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Giresun Doğankent sosyal tesis projesinde çalışmalar sürüyor!

Proje kapsamında; (düğün salonu, çocuk parkı, aile çay bahçesi,göl manzaralı kamelyalar vs.) ilçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sosyal Tesis Projesi halısaha çevresinde, yer ile ilgili şartların oluşması halinde hayata geçirilecek.

Zeyrinburnu'nda 8 milyon TL'ye sosyal tesis yaptırılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Beştelsiz Mahallesi'nde sosyal tesis ve 3 katlı otopark inşa ettirecek. 29 yıl süre ile işletilecek sosyal tesisin tahmini yatırım bedeli 8 milyon 76 bin 508,32 TL olarak belirlendi.

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Antalya Altınova'daki yeni yol çalışması gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaalanı yoluna alternatif olacak, kent içi trafiğine büyük rahatlama getirecek Altınova yolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'ne sosyal tesis yapılacak!

Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde, sosyal tesis yapılacak.

Kamu sosyal tesis fiyatları 2016!

2016 yılında uygulanacak kamu sosyal tesis fiyatları, 19 Şubat 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 2016-3 sayılı Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ ile açıklandı. İşte kamu sosyal tesis fiyatları 2016..

Şahinbey Sarısalkım'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesinde taziye evi ve Kuran kursunun da yer alacağı sosyal tesis yapıyor.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Altınova sosyal tesis Haberi

Altınova sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin çalışmaları tamamladı. Mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısını çözmek amacıyla yapılan Altınova Sosyal Tesisi, mahalleliyi memnun etti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre merkeze sağladığı hizmetleri kırsal alandaki mahallelere de götüren Şehitkamil Belediyesi, önemli bir yatırımı daha tamamlamış oldu. 

Şehitkamil Belediyesi, kısa süre önce Altınova Mahallesi’nde yapımına başladığı modern ve çok amaçlı sosyal tesisi hizmete hazır hale getirdi. Toplam 2 katlı olan Altınova Sosyal Tesisi, 250 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirildi. 

Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, muhtarlık bürosu, mutfak, WC ve abdest alma yerleri bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis önünde bir oturum alanı da yapıldı. Tamamlanan sosyal tesis, mahalle halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Özellikle taziye konusunda yaşanan sıkıntının artık çözüldüğünü dile getiren mahalleliler,...