23 / 07 / 2024

Altınsaray Konutları nerede

Altınsaray Konutları nerede

Ankara'da son dönemlerde yaptığı konutlarla inşaat sektöründe marka isimlerden olan Özoğlu Özbay Grup ve inşaat sektöründeki ürün çeşitliliği ile fark yaratan Gökdemir Grup ortaklığı ile yapılan Altınsaray Konutları farkını hissettirmeye başladı.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Bayassi tarafından kuruldu.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

Atabek Konutları nerede?

Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki Atabek Konutları nerede?

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Ön talep toplanan Barbaros Üsküdar Konutları Yeşil GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Altınsaray Konutları nerede Haberi

Altınsaray Konutları nerede

ETİMESGUT Ahimesut bölgesinde 151 konutlu Rüyamkent Evleri projesine başlayan ve 1,5 sene içinde teslim edip müşteri memnuniyetini sağlayan ortaklık şimdi aynı bölgede Altınsaray Konutları ile aynı kalite ve memnuniyeti yaratacaklarının müjdesini verdiler. 



KALİTELİ MALZEME ÖN PLANDA 

Firma Müdürü Veli Özoğlu ile Altınsaray Konutları hakkında yaptığımız sohbette konutlar hakkında bilgi aldık. 89 daire ve iki bloktan oluşan konutlar 300 ile 350 Bin arası katma ve cephesine göre değişen fiyatları olmasına rağmen talebin çok olduğunu belirten Veli Özoğlu "Altınsaray Konutlarımız gerçekten son derece kaliteli malzeme ve işçilikle yapılmış konutlarımız Ahimesut Bölgesinin yıldızı olmaya hazır" dedi. 




2015'İN SONUNDA İNŞAATLAR HAZIR Yaptıkları evler hakkında bilgi veren Özoğlu "Tüm daireler aynı büyüklükte olup 4 oda bir salondan ibarettir. Evlerin en dikkat çeken özelliği çok büyük balkonlarının oluşudur....