23 / 07 / 2024

Altınsaray Konutları teslimleri

Altınsaray Konutları teslimleri

Ankara'da son dönemlerde yaptığı konutlarla inşaat sektöründe marka isimlerden olan Özoğlu Özbay Grup ve inşaat sektöründeki ürün çeşitliliği ile fark yaratan Gökdemir Grup ortaklığı ile yapılan Altınsaray Konutları farkını hissettirmeye başladı.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Sektör temsilcilerinden bankalar konutta kredi musluklarını açsın önerisi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), daha önce 2 milyon Türk Lirası ve altında olan konutlar için belirlediği yüzde 90 kredi kullanım üst sınırını, 5 milyon Türk Lirası ve altındaki konutlar olacak şekilde revize etti.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

10 bin TL'nin altında maaş alanlara son dakika ucuz konut müjdesi! 81 ilde geçerli olacak!

Geliri 10 bin TL'nin altında olanlara ucuz konut müjdesi geldi. 81 ilde geçerli olarak kampanya kapsamında 400 bin TL'nin altındaki konutlar satılacak. Peki ucuz konut nasıl alınır? İşte detaylar...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile hak sahibi olan riskli yapı sahiplerine sunulacak net alanı 150 metrekare altındaki konutların inşaat ve taahhüt hizmetleri için katma değer vergisi oranının yüzde 1 olarak belirlenecek.

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Bayassi tarafından kuruldu.

Koronavirüs konut kredisi başvurularını yüzde 30 düşürdü!

500 bin liranın altındaki konutlar için kredilendirilebilir miktar yüzde 80’den yüzde 90’a yükseltilerek asgari peşinat yüzde 10’a düşürülmüştü. Ancak buna rağmen geçtiğimiz hafta konut kredisi başvuru oranları yüzde 30 düşüş gösterdi.

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Fikirtepe'de dönüşüm için boşaltılan evler 400 liraya kiralanıyor!

Ülke gündemi deprem olsa da her an yıkılacak evlerde yaşam maalesef devam ediyor.  İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için boşaltılan konutları yabancılar 400-500 liraya kiralıyor. Harabe evler kiraların düşük olması sebebiyle tercih ediliyor. 

TOKİ alt gelir projelerinden alınan konutlar kiraya verilebilir mi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesi ile inşa edilen alt gelir projelerinden satın alınan konutlar kiraya verilebilir mi? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı...

Altınsaray Konutları teslimleri Haberi

Altınsaray Konutları teslimleri

ETİMESGUT Ahimesut bölgesinde 151 konutlu Rüyamkent Evleri projesine başlayan ve 1,5 sene içinde teslim edip müşteri memnuniyetini sağlayan ortaklık şimdi aynı bölgede Altınsaray Konutları ile aynı kalite ve memnuniyeti yaratacaklarının müjdesini verdiler. 



KALİTELİ MALZEME ÖN PLANDA 

Firma Müdürü Veli Özoğlu ile Altınsaray Konutları hakkında yaptığımız sohbette konutlar hakkında bilgi aldık. 89 daire ve iki bloktan oluşan konutlar 300 ile 350 Bin arası katma ve cephesine göre değişen fiyatları olmasına rağmen talebin çok olduğunu belirten Veli Özoğlu "Altınsaray Konutlarımız gerçekten son derece kaliteli malzeme ve işçilikle yapılmış konutlarımız Ahimesut Bölgesinin yıldızı olmaya hazır" dedi. 




2015'İN SONUNDA İNŞAATLAR HAZIR Yaptıkları evler hakkında bilgi veren Özoğlu "Tüm daireler aynı büyüklükte olup 4 oda bir salondan ibarettir. Evlerin en dikkat çeken özelliği çok büyük balkonlarının oluşudur....