23 / 07 / 2024

Altınsaray Konutları ulaşım

Altınsaray Konutları ulaşım

Ankara'da son dönemlerde yaptığı konutlarla inşaat sektöründe marka isimlerden olan Özoğlu Özbay Grup ve inşaat sektöründeki ürün çeşitliliği ile fark yaratan Gökdemir Grup ortaklığı ile yapılan Altınsaray Konutları farkını hissettirmeye başladı.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Altınsaray Konutları ulaşım Haberi

Altınsaray Konutları ulaşım

ETİMESGUT Ahimesut bölgesinde 151 konutlu Rüyamkent Evleri projesine başlayan ve 1,5 sene içinde teslim edip müşteri memnuniyetini sağlayan ortaklık şimdi aynı bölgede Altınsaray Konutları ile aynı kalite ve memnuniyeti yaratacaklarının müjdesini verdiler. 



KALİTELİ MALZEME ÖN PLANDA 

Firma Müdürü Veli Özoğlu ile Altınsaray Konutları hakkında yaptığımız sohbette konutlar hakkında bilgi aldık. 89 daire ve iki bloktan oluşan konutlar 300 ile 350 Bin arası katma ve cephesine göre değişen fiyatları olmasına rağmen talebin çok olduğunu belirten Veli Özoğlu "Altınsaray Konutlarımız gerçekten son derece kaliteli malzeme ve işçilikle yapılmış konutlarımız Ahimesut Bölgesinin yıldızı olmaya hazır" dedi. 




2015'İN SONUNDA İNŞAATLAR HAZIR Yaptıkları evler hakkında bilgi veren Özoğlu "Tüm daireler aynı büyüklükte olup 4 oda bir salondan ibarettir. Evlerin en dikkat çeken özelliği çok büyük balkonlarının oluşudur....