09 / 05 / 2024

Altınyıldız Classics türkmenistan mağazaları

Altınyıldız Classics türkmenistan mağazaları

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar kuru bugün 16 lira seviyesine yaklaştı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Doların bu yükselişi altına olan talebi azaltıyor. Dolar altına resmen göz açtırmıyor...

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Altınyıldız Classics türkmenistan mağazaları Haberi

Altınyıldız Classics türkmenistan mağazaları

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti olan Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açarak, yeni konseptiyle 120 metrekarelik alanda hizmet vermeye başladı. 

Altınyıldız Classics'in yaptığı açıklamaya göre şirket, yeni mağazasında günün her anına uygun stil sahibi tasarımlarını Türkmenistan'daki yeni müşterileriyle buluşturacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Altınyıldız Classics, güçlü operasyon ağı ve erkek giyimindeki üstünlüğü ile Türkiye'de ve yurt dışında en hızlı büyüyen perakende markaları arasında erkek modasının öncüsü olmayı sürdürecek.

Açıklamada görüşleri yer alan Altınyıldız Classics Yurtdışı Operasyonlar ve Satış Direktörü Osman Çavuşoğlu, Türkmenistan Aşkabat mağazasının yurt dışındaki 21. mağaza olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Türkmenistan'daki ilk mağazamızı başkent Aşkabat'taki ülkenin en önemli AVM'lerinden biri olan Berkarar AVM'de açtık. Önümüzdeki iki yıl içerisinde Türkmenistan'da üç mağaza daha açmayı planlıyoruz. Ayrıca yıl sonuna kadar yurt dışında...