27 / 04 / 2024

Altuğ Akbaş haberleri

Altuğ Akbaş haberleri

Kalekim Genel Müdürü olan Altuğ Akbaş, "Enerjisinin yüzde 75'ini ithal eden bir ülke olarak, konutların yüzde 85'inde ısı yalıtımı olmadığı için enerjimizi boşa harcıyoruz" dedi.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Akbaşak tarafından kuruldu. 

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Akbaş Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbaş Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Aydemir Akbaş kedileri için evinden taşındı!

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, yıllardır oturduğu Nişantaşı Topağacı'ndaki evinden kedileri için taşındı.

Altuğ Akbaş haberleri Haberi

Altuğ Akbaş haberleri

Türkiye'deki yapıların yüzde 55'inde tercih edilen bir marka haline gelen Kalekim, ısı ve su yalıtımı sektörüne ağırlık veriyor. Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Enerjisinin yüzde 75'ini ithal eden bir ülke olarak, konutların yüzde 85'inde ısı yalıtımı olmadığı için enerjimizi boşa harcıyoruz" dedi. Yalıtımın maliyetinin, bir binanın toplam inşaat maliyetinin yüzde 3 ila 5'i kadar olduğunu söyleyen Akbaş, "Yüzde 50 tasarruf elde eden yalıtım sistemimiz, birkaç ılda maliyetini karşılayıp inanın ömrü boyunca tasarruf i1 bı sağlamaya devanı ediyor" diye belirtti. 


'Kale Mantolama' ile binaları uzun yıllar koruma altına aldıklarını belirten Akbaş, "Isı yalıtımı olmayan bu binalar yüzünden her yıl yaklaşık 9 milyar 265 milyon dolar kaybediyoruz"...