15 / 05 / 2024

Altuğ Akbayır 2014 değerlendirme

Altuğ Akbayır 2014 değerlendirme

Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirtti...

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Yubay Grup İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Yubay Grup İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çolakoğlu ve Tamer Akbayır ortaklığında kuruldu.

Hisar 34 Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 34 Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Akbayır tarafından kuruldu...

Kahramanmaraş Elbistan Termik Santrali için ikinci ÇED kararı!

Diler Elektrik Şirketi tarafından, Elbistan’a bağlı Akbayır Mahallesi’nde kurulması planlanan 400 MW gücündeki termik santral için yeniden ÇED süreci başlatıldı. ÇED Süreci kapsamında Akbayır Termik Santrali için herhangi bir kanuni engel kalmadığı ifade edildi.

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karaköprü ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor.

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Atatürk Bulvarındaki çalışmalarında sona gelindi...

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Hub Otelcilik Turizm Danışmanlık İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Görkem Karadağ ve Mücahit Akbayır ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kayseri'de 75 bin konuta ihtiyaç var!

İnşaat sektörü Kayseri'de son yıllarda en çok gelişen sektörler arasında gösteriliyor. 2013 yılında yaklaşık yüzde 7 oranında büyüyen sektör, 2014'te de benzer oranda büyüme ivmesi yakaladı.

Bursa'da inşaat sektörü yatırımları artıyor!

Yıllık ortalama yüzde 5,9 büyüme gerçekleştiren inşaat sektörü, 2014 yılında yüzde 4,5-5 büyüme gerçekleştirdi. Fakat dolarda yaşanan artış inşaat sektörünün 2015 yılının ilk yarısında büyüme hızını düşürdü.

İnşaat sektörü, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 küçüldü!

2013 yılının üçüncü çeyreğinden bu yana ivme kaybeden inşaat sektörü, 2014 yılının son çeyreğinde yüzde 2.03, 2015 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3.51 oranında küçüldü.

Mobilya sektörü 2014'te ihracatta yüzde 60 kayıp yaşadı!

Irak ve libya gibi iddialı olduğu pazarlarda durgunluğu aşamayan İnegöllü mobilyacılar 2014’te iç pazarda yüzde 30, ihracatta ise yüzde 60 kayıp yaşadı.

Çelik yapıların tasarım ve yapım kuralları yeniden belirleniyor!

Türkiye'de demir-çelik sektörü 2014 yılında miktar bazında 18 milyon ton ve değer bazında 13 milyar doları aşan rakamlar ile inşaat çeliği inşaat sektörünün en çok ihraç ettiği ürün olmuştur.

Yapı malzemeleri sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar : “Yapı malzemeleri sektörü 2014 yılında yüzde 0,5’lik büyüme gösterdi. 2014 son çeyrek verilerine göre yapı malzemeleri sektörünün toplam istihdamın içindeki payı yüzde 7,5 olarak hesaplandı." dedi.

Altuğ Akbayır 2014 değerlendirme Haberi

Altuğ Akbayır 2014 değerlendirme

Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirten Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, "Fabrika inşaatları, konut, AVM, spor salonu, pazaryeri, öğrenci yurt binaları, okul, otopark, endüstriyel yapılar, köprü, istinat yapıları, dere ıslahı inşaatları gibi çok çeşitli uygulamalarda yatırımcılara ve müteahhitlere hizmet veriyoruz" dedi. 


Firmanın 2006 yılında prefabrik sektöründe hizmet vermeye başladığım anlatan Akbayır, "Biri Hadımköy'de, diğeri Çerkezköy'de olmak üzere iki üretim tesisimiz var. İnşaat sektörünün altyapı ihtiyaçlarına yönelik üretim yapıyoruz. Prefabrik dışında da betonarme elemanları yan sanayi ürünlerinde faaliyet gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.Yeni dönem hedefleri konusunda bügi aktaran Akbayır, "2014 yılma hedeflerimiz açısından bakarsak, beklentilemizin genel olarak altında kaldı diyebiliriz. Bunun...