05 / 05 / 2024

Altuğ Erciş

Altuğ Erciş

Mercedes-Benz’in Türkiye’deki satış ortaklarından Koluman Motorlu Araçlar, Rusya’da yatırıma hazırlanıyor. Koluman Grubu Rusya’da kamyon üst yapı ekipmanları ile ilgili montaj fabrikası kuracak.

TOKİ Van Erciş 407 dükkan 48 ofis ihalesi 12 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek Van İli Erciş İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis projesi için ihale tarihi belirlendi.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor!

Van Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin, Sahil Yolu projesi için açıklamalarda bulundu.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

TOKİ Van Erciş 407 dükkan ihalesi 15 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Van İli Erciş İlçesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 407 adet dükkan için ihale tarihi belirlendi.

Van Erciş Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Erciş'te inşa edilen yeni hastanenin inşaatını inceledi. TOKİ tarafından hayata geçirilen hastanenin 2017 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Van Erciş OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Van Erciş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Erciş Organize Sanayi Bölgesi I. etap altyapı yapım işini 11 Nisan 2017'de ihale edecek. İnşaatın keşif bedeli 5 milyon 453 bin 683 TL olarak hesaplandı.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

TOKİ Van Erciş ticaret merkezinin tüm detayları!

Van’ın Erciş ilçesinde yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, şehrin yeni fırsatlardan yararlanabilmesi için benzer bir yenilenmeyi öngörüyor.

Van Erciş'e kültür merkezi geliyor!

Van’ın Erciş ilçesinde 27 bin metrekare toplam alana sahip kültür merkezi projesinin temeli bu yıl atılacak. Projede sergi alanları, tiyatro, sinema, konferans ve konser salonu gibi sosyal alanlar bulunacak.

TOKİ'den Erciş'e ticaret merkezi!

TOKİ Van Erciş'i inşa ettiği yeni ticaret merkeziyle ekonomik anlamda canlandıracak. İnşa edilen ticaret merkezi 408 dükkan ve 48 ofisten oluşuyor.

Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı gören Erciş İlçesinde ağır hasarlı işyerlerinin inşası için TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Erciş Belediyesi protokol imzalandı.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm başladı!

Depremde en büyük yarayı alan ilçe olan Erciş'te başta Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin olmak üzere yaptığı girişimler sonuç verdi

Altuğ Erciş Haberi

Altuğ Erciş

Türkiye’de Mercedes otomobil satışlarının yaklaşık yüzde 25’ini tek başına gerçekleştiren Koluman, Rusya’da kamyon üst yapı ekipmanları ile ilgili montaj fabrikası kuracak. Son olarak Ford Otosan’ın Rus ortağı ile birlikte yatırım yaptığı Rusya pazarı, Türk yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Koluman yakın zamanda inşa edeceği fabrika ile Rusya pazarında güçlü bir oyuncu haline gelmeyi planlıyor. Halen İstanbul, Ankara, Mersin ve Gaziantep olmak üzere dört ana bölgede otomotiv perakendeciliğini sürdüren Koluman Motorlu Araçlar, bu yıl genişlemeyi de gündemine aldı. Mevcut bayiliklerini fiziksel anlamda genişletmeyi planlayan Koluman, aynı zamanda müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarını da hızlandıracak. 

Mercedes’i artık gençler de alıyor 

Koluman Motorlu Araçlar A.Ş. Otomobil Satış ve Pazarlama Direktörü Altuğ Erciş, 5 yıl öncesine göre premium segmentte satışların iki kat arttığına da dikkat çekerek...