04 / 05 / 2024

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yunus Altuntaş, Salih Serdar Dağıstan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Hüseyin Erçetin tarafından kuruldu.

Farya Gayrimenkul Turizm Temizlik Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Farya Gayrimenkul Turizm Temizlik Tekstil Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öcük Ertuğrul Yiğit tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

İstanbulfile Gayrimenkul İnşaat Temizlik Lojistik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulfile Gayrimenkul İnşaat Temizlik Lojistik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Saeed Zareıyan tarafından kuruldu.

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Altundağ tarafından kuruldu.

Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gemiksiz tarafından kuruldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Turvent Gayrimenkul Ajans Danışmanlık Medikal Temizlik Nakliyat Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Turvent Gayrimenkul Ajans Danışmanlık Medikal Temizlik Nakliyat Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Gök tarafından kuruldu.

Black Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bahadur tarafından kuruldu.

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Haberi

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yunus Altuntaş, Salih Serdar Dağıstan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü alt yapı işlerinin temizlik, rehabilitasyon ve görüntüleme işlerini yapmak, 2.Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, bu konuda gerekli işletmeler açmak bakım ve onarım yapmak, 3.Her türlü atıklardan alternatif ısıtma ve soğutma teknolojileri ve alternatif su elde etme teknolojileri geliştirmek, bu konuda tesisiler kurmak, projelendirmek ve gerekli işletme faaliyetlerinde bulunmak, 4.Her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri...