02 / 05 / 2024

Altunhisarda yenilikçi projeler

Altunhisarda yenilikçi projeler

2004 yılından bu yana ilçenin belediye başkanlığı görevini üstlenen ve geçen yıl 3'üncü kez seçilen Niğde Altunhisar İlçe Belediye Başkanı Erdal Sarı, 10 yıl boyunca Altunhisar için yaptıkları çalışmaları anlattı

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Sucuk yapma makinesinden ısıtan buzdolabına yenilikçi ürünler! Amazon’un 5 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi

Tüm dünyaya ürün çeşitliliği sunan ve Eylül 2018’de Türkiye pazarına giren e-ticaret platformu Amazon yeni kampanya fırsatlarını duyurdu. Amazon Türkiye ürünlerini derledik.

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Decathlon’da seri sonu fırsatları yüzde 45’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Sporun yenilikçi yüzü Decathlon mevsim geçişi nedeniyle seri sonu ürünlerinde ayakkabıdan olta takımına, çadırdan kamp sandalyesine kadar birçok üründe indirme gitti. Yüzde 45’lere varan indirimleri kaçırmayın.

BMW X1 fiyatlarında Ağustos şoku! En uygun BMW X1 kaç lira? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle sürücüleri cezbeden BMW X1'in Ağustos fiyatları merak ediliyor. Peki en uygun BMW X1 kaç lira? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Audi RS7 Sportback fiyatları kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yenilikçi teknoloji ve sezgisel dinamiklerle buluşan Audi RS7 Sportback,dört kapı ve beş koltuk seçeneği ile bütün gözleri üzerine çekiyor. Peki, Audi RS7 fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 güncel Audi RS7 fiyat listesi...

BMW X1'in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

BMW X1, atletik tasarımı, çevikliği ve yenilikçi teknolojileriyle ön plana çıkıyor. Peki BMW X1'in Temmuz ayı fiyatları kaç lira oldu? En uygun BMW X1 ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TOKİ’den il il ucuz konut fiyatları! İşte beklenen haberin detayları!

TOKİ, hayata geçirdiği projeler ile ev hayali olan vatandaşları evlerine kavuşturmaya devam ediyor. İşte detaylar!

TOKİ'den dar gelirlilere son dakika müjdesi! 81 ildeki 150 bin konut için geri sayım başladı! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 81 kentte inşa edeceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için yüzde 10 peşinatın yanı sıra 180-240 ay vade imkanı sağlanacak.

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Altunhisarda yenilikçi projeler Haberi

Altunhisarda yenilikçi projeler

Vatandaşların kederli günlerinde yanlarında olmayı amaç edindiklerini ve Altunhisar'ın refahı için çalıştıklarının altını çizen Başkan Sarı, belediye kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. 



'Birçok projeye imza attık' 


Belediyenin görevlerinin sadece mutlak görevler olmadığını savunan Başkan Sarı, "Bugüne kadar asli görevlerimiz dışında, kentimizi güzelleştirip, geliştirmek adına belediye imkanlarınca bir çok projeye imza attık. Altunhisar'da yaşamım sürdüren ve özellikle geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için de projeler ürettik; üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu. 



Kaliteli ve konforlu yaşam 


İlçede, otogardan başlayarak otobüsler, duraklar ve yollar; yani ulaşım anlamında kapsamlı pek çok yenileme yapan Niğde Altunhisar İlçe Belediye Başkam Erdal San, "Halkımıza her zaman kaliteli konforlu bir yaşam sağlamak için çabalıyoruz. 

Göreve geldiğimde sadece 500 metre kaldırımı olan ilçede, şimdi ise yaklaşık 32 kilometre kaldırımımız var....