21 / 05 / 2024

altunizade oteller

altunizade oteller

Altunizade’de hizmet veren Ramada İstanbul Asia, özenle dekore edilmiş odaları, huzurlu ortamı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile İstanbul Anadolu Yakası’ndaki iş dünyasının yeni adresi.

Çırağan ve Kapadokya otelleri seçkin oteller listesinde!

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Kapadokya'da kayaların içine oyulmuş Gamirasu Cave Hotel ve Çırağan Sarayı Kempinski Otel'i yer aldı.

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Çeçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Beyoğlu, Meclis-i Mebusan Caddesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

Oteller devlet tarafından turizm teşvik yatırımı alacak!

Turizmde kapasitenin artırılmasına yönelik yatırımlar devlet tarafından teşvik edilecek. Yeni inşa edilecek ve modernizasyon yapılacak yaklaşık 10 bin yatak kapasiteli oteller için 360 milyon lira civarında yatırım yapılacak.

Sicilya'da oteller barınak oluyor!

Akdeniz'in en büyük adası Sicilya'da, gittikçe artan göçmen dalgasıyla baş edebilmek için oteller ve kamu binaları barınağa dönüştürülmeye başlandı.

Üsküdar Altunizade'de park ve zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 29 Nisan'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar'ın Altunizade Mahallesinde park ve zeminaltı otoparkı inşaatı yapımı ve zeminaltı otoparkın intifa hakkı karşılığı 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihalesi 29 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Altunizade Konutları'nda 270 milyon liraya daire!

1992 yılında, Altunizade Konutları'ndaki daireler 270 milyon lira ile 500 milyon lira arasında satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1992 yılında Altunizade Konutları'nda 270 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 560 bin 227 liraya satıldığı 1992 yılında, Altunizade Konutları'nda bulunan 144, 111 ve 96 metrekare büyüklüğündeki daireler 270 milyon lira ile 500 milyon lira arasında satılacakmış.

Üsküdar Altunizade'de park ve zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 15 Nisan'da!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar'ın Altunizade Mahallesinde park ve zeminaltı otoparkı inşaatı yapımı ve zeminaltı otoparkın intifa hakkı karşılığı 30 yıl süreyle işletilmesi işi 15 Nisan 2015 tarihinde ihaleedilecek.

Abdullahağa Vakfı Altunizade arazisinde otel yapılacak!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Abdullahağa Vakfı'nın Altunizade'deki arazide otel yapımı için ikinci kez ihaleye çıktı. Geçen yıl otel için çıkılan ihalede fiyat 56.4 milyon TL iken, 13 Nisan 2015'te yapılan ihaleye fiyat 59.9 milyon TL'ye yükseldi

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Oteller eğlence ticaretinde indirim yapsın!

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

Aska Oteller Grubu Berlin'de otel satın aldı!

Aska Oteller Grubu, Berlin'de 4 yıldızlı bir oteli satın alarak yurt dışına açıldı. Berlin'in köklü oteli Best Western The President, Aska'nın 6'ncı oteli oldu.

Altunizade İsmail Paşa Hamamı restoran olacak!

Radikal'in "Tarihi hamam çöplük oldu" başlığıyla gündeme getirdiği İstanbul Üsküdar'daki, Osmanlı'ndan kalma Altunizade İsmail Paşa Hamamı çöplük olmaktan kurtuluyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, tarihi hamamın yer aldığı alanın yanındaki arsa ile birlikte r

altunizade oteller Haberi

altunizade oteller


Anadolu yakasının ilk Ramada’sı olan Ramada İstanbul Asia, kent merkezine sadece 6 kilometre uzaklığı, alternatif yol güzergahlarının bulunduğu merkezi lokasyonda yer alması ve hizmet kalitesi ile çok özel bir iş oteli olarak ön plana çıkıyor. Altunizade’de bulunan 80 odalı otel, iş adamlarının çalışabilmek için gereksinim duyabileceği her türlü ihtiyaçlarını karşılanırken, işten arta kalan zamanlarında ise dinlenebilecekleri ve kendilerini yenileyebilecekleri özel bir butik otel olarak hizmet sunuyor. Çeşitli organizasyonlar için farklı konseptlerde tasarlanmış 4 toplantı salonu bulunan otelin, özel bahçe odaları ise misafirlerine ev konforu yaşatıyor. Aynı zamanda Türk ressamların eserlerinin sergilendiği odalar, misafirlerin konforu için en ince ayrıntılar düşünülerek özenle dekore edilmiş. 



Özel tasarım odalarda çalışırken bile dinleneceksiniz

Ramada İstanbul Asia, yüksek konfor ve teknolojik standartlar ile neo modern stilde...