01 / 05 / 2024

altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 7 şubatta

altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 7 şubatta

TOKİ, Antalya Merkez ilçesi Muratpaşa Belediyesi Zeytinlik Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor...

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Park Mavera'nın otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Park Mavera projesinin 983 ada 1 parseldeki tüm bloklar ile bu bloklara ait otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

Hassa Konutları Çevre Düzenlemesi ihalesi 7 Ocak'ta!

Hassa İlçesi Karşıyaka Mah. Toruk Mevkiinde inşaat çalışmaları sürmekte olan 248 Adet Konutun Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 7 Ocak 2015 tarihinde sata 14.30'a TOKİ'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan'da 228 işyeri ve 55 imalathane ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet Mahallesi'nde 228 adet işyeri ve 55 adet imalathane inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılıyor. İhale bugün 14:30'da gerçekleşecek.

Emlak ve çevre temizlik vergi ödemesi internetten yapılabiliyor!

Emlak ve çevre temizlik vergi ödemesi internetten yapılabiliyor. Teknolojiyi en iyi şekilde değerlendirerek ilçe sakinlerine hızlı ve kaliteli hizmet veren Bağcılar Belediyesi ülkemizde bir ilki daha gerçekleştirdi.

TOKİ Kayseri Kocasinan'da 228 işyeri ve 55 imalathane yaptırıyor!

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet Mahallesi'nde 228 adet işyeri ve 55 adet imalathane inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın yapılıyor. İhale yarın 14:30'da gerçekleşecek.

Gaziantep OSB üst geçit ve çevre düzenlemesi ihalesi 9 Aralık'ta!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı tarafından Gaziantep Organize Sanayi 3. Bölgesi D.D.Y. Üst Geçit ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi ihaleye çıkarıldı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi!

Türkiye sınırları içinde bulunan taşınmazların emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetleri için taşınmaz mal sahiplerinin çevre temizlik vergisi ödemesi gerekiyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi!

Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallesi emlak ve çevre temizlik vergisini nereye ödeyecek?

Şişli'den Sarıyer'e geçen Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahalleleri'ndeki ev sahipleri emlak ve çevre temizlik vergisi 2014 yılı 2'inci taksitini hangi belediyeye ödeyecek? İşte Ayazağa, Maslak, Huzur mahallelerinin ödeme yapacağı belediye...

TOKİ Erzurum Aziziye'de 374 konut ve 111 ticari birim ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum Azizye Ilıca'da kentsel dönüşüm kapsamında 374 adet konut, 111 adet ticari birim ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 7 şubatta Haberi

altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 7 şubatta

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Antalya Merkez ilçesi Muratpaşa Belediyesi Zeytinlik Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor.

İhale 7 Şubat 2013 tarihinde saat 14:30'da, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.