30 / 04 / 2024

Aluçra 2. Etap toki başvuruları

Aluçra 2. Etap toki başvuruları

95 konut olarak inşa edilen TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

İzmirdeniz Bostanlı 2. Etap Projesi'nin ihalesi 17 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği İzmirdeniz-Kıyı Tasarım Projesi"nde sıra Bostanlı'daki 2. Etap ihalesine geldi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvuruları başladı!

95 konutluk Giresun Alucra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvuruları başladı...

TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

95 konut olarak inşa edilen TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesindeki daireler için satış süreci henüz başlamadı. Peki, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri bugün sona erdi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Giresun Alucra 2. Etap projesinde toplamda 95 adet konut bulunuyor. Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri bugün sona erdi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap Evleri başvuruları!

Giresun Alucra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet eslime hazır konut; ön şartsız, kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap Evleri başvuruları...

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvuruları!

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinin stoklarında yer alan 8 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap başvuruları...

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri yarın başlıyor!

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesindeki daireler için ihale süreci tamamlandı. TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap konut teslimleri yarın başlıyor.

Torunlar 5.Levent 2.etap ödeme kampanyası!

Torunlar 5.Levent 2.etap ödeme kampanyası kapsamında uygun faiz oranları ve düşük peşinatlı ödemelerin yanı sıra lansmana özel indirimli fiyatlardan satışlar yapılıyor...

Park Mavera 2. Etap satılık ev!

Park Mavera 2. Etap satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 45 bin 389 metrekare arsa alanına sahip projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

Aluçra 2. Etap toki başvuruları Haberi

Aluçra 2. Etap toki başvuruları

TOKİ Giresun Alucra 2. Etap projesi toplamda 95 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Giresun Alucra 2. Etap projesindeki 8 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. 


05-30 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuruların toplanacağı TOKİ Aluçra 2. Etap projesinde başvurular  T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nın yetkili tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Giresun  Aluçra 2. Etap'ta yer alan dairelerin fiyatları 105 bin 779 TL'den başlıyor 128 bin 53 TL'ye kadar yükseliyor. 


Satış duyurusu için