05 / 05 / 2024

ALX Hungary

ALX Hungary

Polat Dış Ticaret, Macaristan’da gerçekleştirdiği “Piyalepaşa İstanbul Roadshow”unda farklı sektörlerden 50’ye yakın Macar firması ile hem Piyalepaşa İstanbul hem de diğer farklı projeler için b2b görüşmeleri yaptı.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Polat Hungary Kft.Merkezi Macaristan İstanbul Merkez Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Yücel, Oktay Hatırnaz ve Emin Mirat Kan ortaklığında açıldı.

ALX Hungary Haberi

ALX Hungary

Polat Dış Ticaret ve ALX Hungary’nın MNKH ile 26-27 Ekim tarihleri arasında Macaristan’da ortak düzenlediği “Piyalepaşa İstanbul Roadshow” etkinliği, Budapeşte’deki Hotel Aquincum’da yapıldı. Türkiye’den şirket olarak yalnızca Eximbank’ın iştirak ettiği toplantıya farklı sektörlerden 50’ye yakın Macar firması katıldı. Firmalar, hem Piyalepaşa İstanbul hem de diğer farklı projeler için b2b görüşmeleri gerçekleştirdi. Polat Dış Ticaret, Piyalepaşa İstanbul Roadshow’u ile firmalarla b2b (tek tek)görüşmeler yaparak, onları daha iyi tanıyıp, bu sayede firmalara daha uygun iş fırsatları ve proje partnerleri sunmayı hedefliyor. Etkinlikte, Macaristan Ulusal Ticaret Ajansı (MNKH) CEO’su Oláh Zsanett, Polat Dış Ticaret Genel Müdürü Galip Yılmaz, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve Eximbank Ülke Direktörü Arda Tugay birer konuşma yaptı.


5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefleniyor

Polat Dış Ticaret Genel Müdürü...