02 / 05 / 2024

Alya Grandis  kimin 

Alya Grandis  kimin 

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Alya Onist'te dubleks evler satışa sunuldu!

BOSS4 Gayrimenkul'ün projesi, Alya Onist'in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. Yakuplu-Gürpınar'da konumlanan projede dubleks ev fiyatları 970 bin TL'den başlıyor...

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Alya Onist'te satışların yüzde 25'i 2 ayda yapıldı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan hemen tapu özelliği bulunan Alya Onist projesinin yüzde 25’inin satışı yapıldı...

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

BOSS4 Alya Onist 1 nerede? Konum bilgisi!

BOSS4 Alya Onist 1 nerede? Konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 106 adet konuta yer veriliyor.

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat!

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede toplam 106 konut bulunuyor.

Alya Grandis  kimin  Haberi

Alya Grandis  kimin 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Alya Grandis Beylikdüzü projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. 
 

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. 
 

Alya Penta projesinin hemen yanında bulunan Alya Grandis Evleri'nde 3+1, 4+1, 6+2 dubleks ve 7+2 dubleksler yer alıyor. Projede bahçe katları  100 metrekare, normal daireler ise 140 metrekareden başlıyor. 

Alya Grandis ne zaman teslim?
 

Alya Grandis Evleri fiyatları  3+1'lerde 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 
 

Alya Grandis Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı otopark gibi imkanlar sunulacak. 
 


*Projede kullanılan görsel Alya Penta projesine aittir.

Web: http://www.akkusgayrimenkul.com

Telefon : +90 (0)212 855 57 50
 

Pınar DOĞAN...