03 / 05 / 2024

Alya Residence akkuş grup

Alya Residence akkuş grup

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi " Alya Residence " Beylikdüzü' nde yükseliyor...

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Alya Onist'te satışların yüzde 25'i 2 ayda yapıldı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan hemen tapu özelliği bulunan Alya Onist projesinin yüzde 25’inin satışı yapıldı...

Alya Residence akkuş grup Haberi

Alya Residence akkuş grup


Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor, İstanbul'un çekim merkezi olan Beylikdüzü'nün en iyi lokasyonu Beykent Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde, 20 milyon yatırım bedeli ile yapımına başlanan Alya Residence Beylikdüzü, 48 daire ve 8 dükkândan oluşuyor. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akkuş: "1993 yılında tekstil sektörüne adım atarak başladığımız yürüyüşümüz, inşaatta attığımız adımlarla gerçek bir başarı hikayesine dönüştü" şeklinde konuştu. 



Yeni...