25 / 05 / 2024

amasya hızırpaşa özelleştirme

amasya hızırpaşa özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TCDD'nin Amasya Hızırpaşa Mahallesi'ndeki gayrimenkulleri özelleştiriyor. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İBB açıkladı! İstanbul'daki bazı tünellerde hız limiti sabitlendi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi gerçekleştirdiği toplantısında, şehirdeki sekiz tünelde araç sınıflarına göre farklı olan hız limitleri sabitlendiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

O ilde 6 arsa ve 4 dükkan satılıyor! 3 taksit imkanıyla!

Amasya Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Amasya ili, Hızırpaşa , Kirazlıdere, İhsaniye, Koza mahallelerinde yer alan 10 gayrimenkulü satıyor...

Veli Ağbaba'dan özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan fabrikalarla ilgili açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan toplam 15 şeker fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Lütfi Elvan'dan özelleştirme açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, gelecek dönemde küresel salgının etkilerinin azalacağı ve yeni fırsatların oluştuğu bir toparlanma dönemine girileceğine dikkat çekerek, özelleştirme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir İstanbul oldu!

GABORAS’ın öncülüğünde yapılan ve Türkiye’de ticarete konu olan gayrimenkullerin el değiştirme hızını ölçen ‘Gayrimenkul Döngü Hızı’ çalışmasının sonuçları yayınlandı. Bu çalışmada gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir olarak karşımıza 18 yıl ile İstanbul oldu.

TOKİ Amasya Hamamözü 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon tüm hızıyla sürüyor!

Haydarpaşa Garı, İstanbul'un simge binalarından sadece bir tanesi. Çıkan yangın sonrasında büyük hasar gören binada restorasyon tüm hızıyla sürüyor. Tarihi binanın iki kulesindeki çalışmalar tamamlandı.

14 yılda 60,9 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2003-2017 yılları arasında özelleştirme programı kapsamında, söz konusu dönemler arasında yapılan özelleştirmelerin satış ve devir tutarının 60 milyar 9 milyon dolar olduğunu belirtti.

Şeker fabrikalarına sosyal özelleştirme modeli!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinde, diğerlerinden farklı olarak adeta bir 'sosyal özelleştirme' yaklaşımıyla sözleşmelere hem çalışanlarımızın, hem üreticilerin hakkını güvence altına alan hükümler koyduk." dedi.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Naci Ağbal: Mega projelere hız verdik!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada, hükümet olarak Türkiye'yi adeta şantiyeye çevirdiklerini ve mega projelere hız verdiklerini belirtti.

TP'nin özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi Zülfikar Holding verdi!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin yüzde 100 hissesinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi başladı. İhalede en yüksek teklifi, 320 milyon TL olarak açıklandı.

amasya hızırpaşa özelleştirme Haberi

amasya hızırpaşa özelleştirme

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

Tarih           :   03/11/2015

Karar No    :   2015/87

Konu           :   Taşınmaz Özelleştirmesi

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 28/07/2015 tarih ve 4823 sayılı yazısına istinaden;

1- T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Amasya ili, Merkez ilçesi, Hızırpaşa Mahallesi, 1679 ada, 1 no.lu parselde bulunan 625,00 m2 yüzölçümlü arsanın (Amasya/Merkez Hızırpaşa Mahallesi, 1679 Ada, 1 Parsel No’lu Taşınmaz) “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;

“TCDD adına kayıtlı Amasya/Merkez Hızırpaşa Mahallesi, 1679 Ada, 1 Parsel No’lu Taşınmazın 405.000.- (Dörtyüzbeşbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Yaşar İnşaat Turizm Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi’ne...