07 / 05 / 2024

amasya kiralık termal otel

amasya kiralık termal otel

Hamamözü Belediye Başkanlığı Amasya Hamamözü'nde yer alan 3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Amasya'da 10 yıllığına kiralık termal otel!

Hamamözü Belediye Başkanlığı Amasya Hamamözü'nde yer alan 3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'da bulunan 88 odalı termal oteli 15 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 25 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 15 yıllığına, 88 odalı termal otel işletme kiralama işi aylık 60 bin TL'ye 23 Mart 2015 Pazartesi günü ihale edilecek.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

amasya kiralık termal otel Haberi

amasya kiralık termal otel

Hamamözü Belediye Başkanlığı, Amasya Hamamözü'nde yer alan  3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin 126 aylık kira bedeli 5 milyon 40 bin TL olarak belirlendi. İhale 28 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.


3 YILDIZLI TERMAL TESİSLERİN KİRALAMA
İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Hamamözü Belediye Başkanlığından:
MADDE 1 - Mülkiyeti Hamamözü Belediyesine ait Amasya İli, Hamamözü İlçesi, Arkutbey Mahallesi, Şehit Metin Abdullah Özışık Sokak, No:2 adreste, 66 ada, 3865 parsel üzerinde bulunan 3 Yıldızlı Termal Tesisler, (5 adedi suit olmak üzere 63 oda 136 yatak kapasiteli 200 kişilik restoran 150 kişilik konferans salonu bay ve bayan ayrı ayrı olmak üzere Türk hamamları kür havuzları kapalı yüzme havuzları tedavi üniteleri oyun salonu, kütüphane ve kafeterya bölümlerinden oluşan) 14.016,00 m² yüzölçümlü taşınmazın tamamı...