17 / 05 / 2024

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Amasya'da hem KDV'den hem de emlak vergisinden muaf 4 arazi satışa çıkıyor! 

Amasya Milli Emlak, Amasya ili, Merkez ilçesinde yer alan 4 adet araziyi hem KDV'den hem de emlak vergisinden muaf olarak satıyor. Peki Amasya Merkez'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Belediyeden büyük fırsat: Arsa, arazi ve dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Amasya Merkez Çakallar, Gümüşlü ve Kirazlıdere Mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 2022 Amasya Merkez’de 240 ay taksitle 180 yeni konut!

TOKİ'nin Amasya Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Milli Emlak o ilde kamu konutu satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Amasya Merkez'de kamu konutu satıyor.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

TOKİ'den Amasyalılara büyük müjde! 425 ucuz konut için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez projesinin ihalesini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Amasya projesiyle 425 yeni konut geliyor! İhale tarihi açıklandı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez projesi için start verdi. İşte detaylar...

Merkez Bankası'ndan faiz indirimi sonrası 'zorunlu' ayar!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Merkez Bankası, geçen hafta gösterge faiz oranını 100 baz puan düşürmesinden sonra TL zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranını da teknik bir düzenlemeyle aynı seviyelere indirdi.

TOKİ'den Amasya Merkez'e 425 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek! İhalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya 87 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi Haberi

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ile Çevre ve Şehircilik Müdürü A. Özkan Kaya’nın da katıldığı incelemede inşaatları dolaşan Vali Çomaktekin, okulun 32 adet derslik, 7 adet laboratuvar, sığınak, kütüphane, çok amaçlı salon, spor salonu, atölye binaları ve diğer alanlara hizmet edecek şekilde planlandığını belirtti. Okula ait 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının da olacağını anlatan Vali Çomaktekin, öğrencilerin kendilerini evlerinde hissettirmek ve daha rahat bir ortamda kalmalarını sağlamak üzere 50 adet öğrenci yatak odası, yemekhane, hemşire ile doktor odaları ve engelli yatak odası olacak şekilde pansiyon binasının hizmet vereceğini söyledi.

2016 yılı ilk aylarında inşaatının tamamlanmasının planlandığı okuldaki incelemelerinin ardından Amasya...