28 / 04 / 2024

Amasya toki evleri

Amasya toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya 99 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Amasya'ya 99 yeni konut!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 17 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru!

Aylık taksitlerin ödemesi 2 sene sonra başlayacağı TOKİ Amasya Suluova'da fiyatlar ihale yapıldıktan sonra değişiklik yapılabilir. TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru işlemleri devam ediyor.

TOKİ Amasya Merzifon emekli kuraları nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Evleri fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Projede kura yöntemiyle 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon emekli kuraları nerede?

Amasya TOKİ Merzifon Evleri kura çekilişi!

Amasya TOKİ Merzifon Evleri kura çekilişi için 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Başvuruların sona erdiği projede dairelerin satış fiyatları 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

TOKİ Amasya Merzifon Evleri satış fiyatları!

TOKİ Amasya Merzifon Evleri satış fiyatları yaklaşık olarak 87 bin TL'den başlıyor. Projede başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş.’nin Amasya şubeleri tarafından yürütülüyor.

Amasya Merzifon TOKİ Evleri satış duyurusu!

Amasya Merzifon TOKİ Evleri satış duyurusu kapsamında 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 20 peşinatta, kalan tutar 240 ay taksitlendiriliyor.

Amasya toki evleri Haberi

Amasya toki evleri

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'nin Amasya projesi, İpekköy Mahallesi'nde hayata geçirilecek. İhalesi 20 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan projede 425 adet konut yer alacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/750186 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Amasya İli Merkez İlçesi İpekköy Mahallesi 425 Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı...