11 / 05 / 2024

amasya toki nerede inşa edilecek

amasya toki nerede inşa edilecek

TOKİ'nin merakla beklenen Amasya projesiyle 125 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Amasya TOKİ 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Amasya TOKİ emekli sözleşme tarihleri!

Amasya TOKİ emekli sözleşme tarihleri için son gün bugün olarak belirlendi. Proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Amasya Merzifon TOKİ kurası nerede çekilecek?

Kura yöntemiyle 150 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Amasya Merzifon'da konut fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ kurası nerede çekilecek?

Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon emekli kuraları nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Evleri fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Projede kura yöntemiyle 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon emekli kuraları nerede?

Amasya TOKİ Merzifon Evleri kura çekilişi!

Amasya TOKİ Merzifon Evleri kura çekilişi için 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Başvuruların sona erdiği projede dairelerin satış fiyatları 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Amasya TOKİ Merzifon Konutları kura çekilişi!

Amasya TOKİ Merzifon Konutları kura çekilişi 21 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede konutlar emekliye özel satışa çıkarılıyor.

Amasya TOKİ Merzifon emekli kura çekilişi!

Amasya TOKİ Merzifon emekli kura çekilişi kapsamında 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Başvuruları yarın sona eren projede fiyatlar 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

TOKİ Adıyaman Gerger kura çekimi nerede?

TOKİ ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından 110 adet konutun kurayla satışa sunulduğu Adıyaman Gerger Projesi'nde başvurular tamamlandı. Peki TOKİ Adıyaman Gerger kura çekimi nerede?

amasya toki nerede inşa edilecek Haberi

amasya toki nerede inşa edilecek

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Amasya projesi için start verdi.

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Amasya projesi Göynücek ilçesinde inşa edilecek. TOKİ Amasya Göynücek projesinde toplam 125 adet konut yer alacak.

Göynücek ilçesi, Oruçlu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede 125 adet konutun yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, Amasya İli, Göynücek İlçesi, Oruçlu Mahallesi 125 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi...