17 / 05 / 2024

Amasya valilik binası açılış tarihi

Amasya valilik binası açılış tarihi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali binanın kısa zamanda halka hizmet vereceğini belirtti.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Sivas Valilik Binası 2 yılda tamamlanacak!

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Amasya'ya 20 derslikli okul geliyor!

Amasya’da valilik ile bir maden firması arasında 20 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı. İmzalar Vali Salih Işık, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, iş adamları Musa Emmioğlu ile Mustafa Emmioğlu tarafından atıldı.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Amasya Suluova belediye hizmet binasında son durum!

1.055 metrekare alan üzerine bir bodrum ve üç normal kattan oluşacak olan Suluova belediye hizmet binasında 1. kat için hummalı çalışmalar devam ediyor.

Kütahya Valilik binası Osmanlı mimarisiyle yapılacak!

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak illerden biri.

Yozgat Menekşe Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yozgat belediyesi, inşaatı süren ve 14 kurumu aynı çatı altında toplayan yeni valilik binası önünde bulunan Menekşe Evleri'ni kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşturacak.

Amasya Üniversitesi hastanesine ek bina yapılıyor!

Amasya Üniversitesi Hastanesi ana binasındaki servis, poliklinik ve bekleme alanlarının mevcut hali ile ihtiyacı karşılayamaması, il dışı sevklerin azaltılması, hizmetin yerine uygun olarak getirilebilmesi amacıyla ek bina ihalesi yapıldı

Amasya valilik binası açılış tarihi Haberi

Amasya valilik binası açılış tarihi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden valilik binasında incelemelerde bulundu.


Kısa süre içerisinde binadaki çalışmaların tamamlanarak valiliğin daha nezih bir ortamda halka hizmet vereceğini belirten Vali Çomaktekin, müteahhit firma yetkililerinden de bilgi aldı. Beraberindekilerle Pirinçci Mahallesi’ndeki tarihi sokaklarda kısa bir gezi yapan Çomaktekin, vatandaşlarla da sohbet...