02 / 05 / 2024

amasya valisi ibrahim halil çomaktekin

amasya valisi ibrahim halil çomaktekin

Amasya’da 1927 yılından bu yana hizmet veren tarihi tren garı restore ediliyor. Halil Çomaktekin, binadaki restorasyon çalışmaları sayesinde deforme olan bölgelerin onarılacağını ve orijinaline uygun bir şekilde restore edileceğini söyledi.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı incelendi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin,Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

İbrahim Halil Çomaktekin kimdir?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin kimdir? Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Halil Çomaktekin, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Amasya Üniversitesi Suluova MYO'nun ek bina temeli atıldı!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Suluova MYO bahçesinde düzenlenen törende, Amasya Üniversitesi'nin yeni kurulan genç bir üniversite olmasına rağmen il ve ilçelerde hızlı bir şekilde örgütlenmesini yaptığını söyledi....

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Amasya'da Kumluca Göleti'nin temeli atıldı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kumluca Sulama Göleti’nin temeli atıldı. Amasya Valisi Dr. Osman Varol, göletin bölgenin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacağını söyledi..

Amasya'da 9. Kültür Evi açıldı!

Amasya Valisi Salih Işık, Amasya Belediyesi tarafından hizmete giren 9. Kültür Evini "10 numara bir tesis" olarak nitelendirdi.

Amasya'daki 7 projeye OKA'dan destek!

Amasya Valisi Salih Işık, Amasya'dan 14, Çorum'dan 17, Samsun'dan 28 ve Tokat'tan da 41 olmak üzere alınan toplam 100 proje başvurusunun idari, teknik ve mali değerlendirme sürecinin tamamlanıp sonuçların duyurulduğunu belirtti.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu açıldı!

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde adının verildiği yeni yaptırılan okulun açılışı yapıldı, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu’nun açılış törenine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin de katıldı...

Amasya'da 15 eğitim yatırımından 7'si 2017 yılı sonu tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, il genelinde toplam 15 eğitim yatırımından 8’inin inşasının sürdüğünü, 7’sinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını açıkladı.

Amasya İpekköy'de yapılacak yurt 2018'de tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Çomaktekin, yurdun 2018 yılı Ocak ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Amasya İpekköy KYK Yurdu 2018 Ocak'ta tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı incelendi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin,Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Merzifon Karşıyaka göletinde inşaat devam ediyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

amasya valisi ibrahim halil çomaktekin Haberi

amasya valisi ibrahim halil çomaktekin

Amasya’da 1927 yılından bu yana hizmet veren tarihi tren garı restore ediliyor.

Samsun-Sivas arası demiryolu hattının yenilenmesi, köprü ve tünel bakımlarının yapılması çalışmalarının başlayacak olmasıyla birlikte 88 yıllık gar binasına da el atıldığını belirten Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, binadaki restorasyon çalışmaları sayesinde deforme olan bölgelerin onarılacağını ve orijinaline uygun bir şekilde restore edileceğini söyledi.

Binadaki çalışmaları inceleyen Çomaktekin, 120 gün sürmesi planlanan restorasyon çalışmalarıyla ilgili gar şefi Yalçın Zobu’dan bilgiler aldı.

Yenileme çalışmaları kapsamında Samsun - Sivas demiryolu hattındaki tren seferlerine 28 Eylül’den bu yana yaklaşık 3 yıl süreliğine ara...