04 / 05 / 2024

Amasyada yıkımı devam eden bina çöktü

Amasyada yıkımı devam eden bina çöktü

Amasya'da geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan İl Özel İdaresine ait 6 katlı binanın yıkım çalışmaları sırasında çökmesi sonucu, iki kepçe operatöründen biri yaşamını yitirdi, diğeri hafif yaralandı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Hatay'da enkaz ve yıkım ekipleri 30 mahallede var gücüyle çalışıyor!

Hatay Valiliği'nden açıklama geldi. Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları 30 mahallede devam edecek.

TOKİ'den Gazianteplilere büyük müjde! 719 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ'den Gazianteplilere büyük müjde geldi... 719 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Amasyada yıkımı devam eden bina çöktü Haberi

Amasyada yıkımı devam eden bina çöktü

Amasya'da geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan İl Özel İdaresine ait 6 katlı binanın çökmesi sonucu, iki kepçe operatöründen biri yaşamını yitirdi, diğeri hafif yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Yüzevler Mahallesi'ndeki Amasya İl Özel İdaresine ait 6 katlı iş hanının yıkım çalışmaları sırasında bina çöktü. Yıkılan binanın altında kalan kepçe operatörü Osman Hamurkoparan (31) hayatını kaybetti. Diğer kepçe operatörü Satılmış Karadoğan ise hafif yaralandı. 


AFAD ekipleri enkaz altında kalan Hamurkoparan'ın cesedini çıkarmak için çalışma başlattı. Çökmenin ardından olay yerine gelen Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, yetkililerden bilgi aldı.


Hayatını kaybeden Hamurkoparan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 


Binanın yıkım çalışmalarına önceki gün Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in de katılımıyla düzenlenen törenle...