02 / 05 / 2024

amat

amat

Damat, Tween ve D’S Damat’ı bünyesinde barındıran Orka Holding, 2005 yılında ilk fabrikasını açtığı Giresun’da ikinci üretim tesisini 25 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirdi.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yıkımı sürüyor!

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda tribünlerin yanı sıra çatı demirleri, amatör kulüplere tahsis edilen yerler yıkıldı...

amat Haberi

amat

Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile Türkiye’de parakende sektöründe faaliyet gösteren Orka Holding, aynı zamanda uluslararası pazarda faaliyet göstermeye devam ediyor. Şirket, Giresun’da ilkini 2005 yılında açtığı fabrikasının ardından bu yıl 25 milyon TL yatırımla ikinci üretim tesisini faaliyete geçirdi. Giteks A.Ş. çatısı altındaki tesislerle bu yıl 14 milyon dolar ihracata imza atan Orka Holding, 800 kişiye istihdam sağladığı fabrikalarda günlük bin 100 adet takım elbise, 4 bin 500 adet gömlek, bin 200 adet pantolon ve yelek üretimi gerçekleştiriyor.


Dünya



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bünyesinde Damat, Tween ve D’S Damat markalarını bulunduran erkek hazır giyim markası Orka Holding, Giresun’a ikinci hazır giyim tesisi yatırımını yaptı. 25 milyon TL maliyetle hayata geçirilen tesis, hazır giyim teknolojisi açısından Avrupa’nın en...