30 / 04 / 2024

AMB

AMB

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, faizin artırılmasının, yüksek enflasyonun dizginlenmesi için en güçlü silah olduğunu belirterek, piyasalardaki parasal genişlemenin tersine çevrilmesi için görüşmelerin sürdürüldüğünü söyledi,

Bu hafta piyasaları hangi veriler etkileyecek?

Bu hafta dolar, euro, sterlin, borsa ve altındaki hareketler üzerinde belirleyici olarak haftalık takvim belirlendi. ABD, İngiltere, Almanya'dan gelecek veriler küresel piyasalarda etkili olacak. Yurt içinde ise işsizlik, konut ve MB anketi belirleyici olacak.

Faiz artıran merkez bankaları sadist mi? Merkez bankaları neden faiz artırıyor?

Avrupa Merkezi Bankası, Amerikan Merkez Bankası'nın peşi sıra bugün de İngiltere Merkez Bankası ve İsviçre Merkez Bankası faiz artırımına gitti. Dünya Gazetesi köşe yazarı Servet Yıldırım dünya merkez banklarının faiz artırımının ardındaki nedeni masaya yatırdı.

Dev kuruluştan Fed ile ilgili kritik tahmin

Kredi derecelendirme kuruluşu Her faiz artışı kararı piyasaları sallayan Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) bu yılsonuna kadar faizi artırıp, gelecek yıl ise farklı bir politikaya geçeceği tahmininde bulundu.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 4 Mayıs günü açıklayacak. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Boris Vujcic, 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek toplantı öncesi faiz oranları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro için rakam verildi! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel, faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamalar sonrasında euro için kritik rakam verildi.  Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin.

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel faiz kararları ile ilgili resmen açıklama yaptı. Açıklama sonrası euronun yönü belli oldu. Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

AMB üyesinden faiz çıkışı! 'Faiz artış döngüsü yaz aylarında sona ermeli'

AMB Üyesi ve Fransız Merkez Bankası Başkanı Villeroy, AB'de faiz artışlarının yaz aylarında sona ermesi gerektiğini ifade etti.

Piyasalarda kritik hafta Fed ve AMB faiz artıracak! İşte gün gün takip edilecek veri takvimi

Bu hafta döviz, altın, hisse senedi başta olmak üzere tüm piyasalar Fed ve Avrupa merkez Bankası'nın faiz artırım kararlarına odaklanacak. Yurt içinde ise TÜİK ve Merkez Bankası'nın açıklayacağı veriler takip edilecek.

Euro resmen eriyor! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Son dakika euro kuru

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Christine Lagarde faiz artışlarının önümüzdeki toplantılarda da da devam edeceğini açıkladı. Euro dolar karşısında resmen erirken son dakika euro kuru merak ediliyor. İşte euro kurunda son dakika gelişmesi 28 Eylül 2022...

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto parada rüzgar, tersine döndü, yükseliş başladı. 18 ayın dibine gören kripto para piyasalarında düşüşü fırsat bilen yatırımcılar alım yaparken, Fed ve AMB’nin enflasyon ile mücadele kapsamı dahilinde faiz artırımına gitmeleri sonrası artışlar devam ediyor.

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Atilla Akyürek tarafından kuruldu.

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Amb İnşaat Ve Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Amb İnşaat Ve Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şİşli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Biz Tesis Yönetim İşletim Bakım ve Dan. Hiz. Tic. A.Ş. tarafından kuruldu.

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti 1 milyon TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de Selçuk Gökpınar tarafından   kuruldu.

Avrupa Merkez Bankası faizi sıfırladı!

Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) faiz kararı Alman Birleşik Borsa Endeksi'ne (DAX) yaradı. DAX öğle seansında yüzde 2,5 oranında prim yaparak son iki ayın en yüksek düzeyi olan 9968 puana fırladı.

AMB Haberi

AMB

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, faiz artırımının euro bölgesinde kontrolden çıkan enflasyonla mücadele etmek için en uygun araç olduğunu söyledi.  Washington'daki IIF etkinliğinde Avrupa Merkezi Bankası'nın (ECB) faiz politikasına ilişkin açıklamalar yapan Lagarde, piyasadaki fazla nakdin geri çekilmesine yönelik görüşmeler sürdüğüne dikkat çekti. Lagarde faiz artırımının Euro Bölgesi'nde kontrolden çıkan enflasyonu dizginlemek için en uygun araç olduğunu dile getirdi. ECB Başkanı Lagarde, geleneksel faiz oranı artırımının mevcut koşullarda en etkili, en uygun ve esasında para politikası araçları arasından seçim yapılırken, kullandıkları en iyi seçenek olduğunu ifade etti.

Avrupa resesyonda değil

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, euro bölgesinin görünümüne ilişkin artan endişeler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Euro bölgesinin ekonomisinin hala büyümeye devam ettiğini ve resesyonda olmadığını ifade eden Christine Lagarde, bununla...