07 / 05 / 2024

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi ne zaman

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi ne zaman

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi yarın başlıyor. Yerli ve yabancı uzmanların katılacağı kongre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenleniyor. Çankaya'da düzenlenecek olan etkinlik 09.30'da başlayacak...

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Apartman yönetim süreçleri tek platformda toplanıyor!

FinTech girişim kurucusu Insha Ventures, hayata geçirdiği  online tahsilat platformu Kozmos ile apartman yönetim süreçlerini tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Yeni Yönetim Kurulu belirlendi!

Gayrimenkul sektörünü geliştirmeye yönelik somut adımlar atılması amacıyla kurulan GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim belirlendi. 

Arnavutköy Yönetim Merkezi’nde son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından temeli atılan Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi'nde son aşamaya gelindi. Proje kamu binaları arasında örnek teşkil ediyor.

Adil Baştanoğlu, ÇATIDER'in Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER'de 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu oldu.

Katı Atık Yönetim Sistemi 400 bin konuta elektrik veriyor!

Katı Atık Yönetim Sistemi kapsamında 28 tesiste, yılda 1 milyon 386 bin megavatsaat elektrik enerjisi üretiliyor. 400 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılanıyor.

Ksk Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ksk Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kürşat, Essum Dilşat Fıçısı ve Bülent Fıçısı imzasıyla kuruldu

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Reşat Çalışkan, Salih Sağında, Şükrü Özleyen ve Mehmet Tayran Demir imzasıyla kuruldu.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın temeli atılıyor!

Çanakkale'de yapımı devanı eden Türkiye'nin ilk 'Yeşil' yerel yönetim binası inşaatı temel atma aşamasına geldi. Yapımına 14 Ekim 2015'de haşlanan binada uzun bir aradan sonra basın mensuplarına çalışmalar hakkında brifing verildi.

Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı ile İlgili Toplantı Gerçekleştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından revizyon çalışması başlatılan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi ne zaman Haberi

Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi ne zaman

Avrupa Birliği’nde Ambalaj Atığı Yönetim Sistemleri Uluslararası Kongresi yarın başlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen ve gün boyu devam edecek kongreye, yerli ve yabancı uzmanlar katılacak.


Çankaya'da düzenlenecek olan etkinlik 09.30'da...