17 / 05 / 2024

Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Koçan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi, İbrişim Sokak' ta kuruldu.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Mda Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mda Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akın tarafından kuruldu.

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Turan Darı tarafından kuruldu.

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ünal tarafından kuruldu.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Işık tarafından kuruldu.

Kuytuca İnşaat Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuytuca İnşaat Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Sakin tarafından kuruldu.

Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Koçan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi, İbrişim Sokak'ta kuruldu.


Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA 1  Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye, tv ünitesi ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2  Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.3  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili...