19 / 07 / 2024

amerikada konutta patlama varmı

amerikada konutta patlama varmı

ABD'de yeni konut inşaatları kasımda 1.9 milyon adete yükselerek beklentilerin üzerinde ve şubat 2008'den bu yana en yüksek seviyeye açıklandı. İnşaat ruhsatları da 1.1 milyon ile yine beklentilerin üzerinde gerçekleşti....

Konutta balon patladı patlayacak! Ev fiyatları düşüyor mu? 

Birçok gayrimenkul danışmanı emlak fiyatlarının yükseleceğini savunuyor. Öte yandan konutta balonun bu kadar şiştiği bir dönem de hiç görülmezken balon neredeyse patlama durumuna geldi. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Bursa'da sıfır konutta patlama!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugün köşesinde Bursa'da konut satışlarından bahsetti. İşte o yazı...

Samsun Kavak'ta konutta patlama yaşandı!

Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Samsun'un Kavak ilçesinde 2016 yılında konut sayısında patlama yaşandı.

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın sekizincisi gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında birçok firma temsilcisi 2014 yılının son çeyreği ile ilgili fikirlerini paylaştı, beklentilerini anlattı...

Sinabung Yanardağı’nda büyük patlama!

Haftalardır aktif olan Endonezya'daki Sinabung Yanardağı'nda büyük bir patlama meydana geldi. Püsküren kül kitlesi 30 kilometre mesafedeki yerleşim birimlerine yağdı. Kül kitlesi 5 kilometreye yükseldi.

Ankara'da patlama çok sayıda yaralı var!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinde gaz dolumu sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 3'ü ağır toplam 5 kişi yaralandı. 8 kişi de gazdan etkilendi...

Ankara Valiliği'nden Ankara OSB'deki patlama ile ilgili açıklama geldi!

Ankara Valiliği'nden Ankara OSB'deki patlama ile ilgili açıklama geldi. Ankara Valiliği: "Karbondioksit yüklü tankerden boşaltma yapıldığı hortumunun basınçtan dolayı patlaması sonucu 3'ü ağır 5 kişi yaralandı" dedi.

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi!

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi. Ankara'da OSTİM sanayi sitesinde patlama meydana geldiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı.

Donetsk'te bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi!

Donetsk'te bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te bir fabrikada büyük patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği fabrikanın, ayrılıkçıların silah deposu olduğu iddia edildi.

Melen hattının Karasu’daki bölümünde patlama meydana geldi!

İstanbul ’ un su ihtiyacını karşılayan kaynaklardan Melen hattının Karasu ’ daki bölümünde meydana gelen patlama nedeniyle su akışı kesilirken, evleri ve ahırları su bastı...

İdris Güllüce: Konutta balon yok!

Sosyal yapının değişmesi nedeniyle çekirdek aile sayısının yüzde 78’e ulaştığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce 'Konutta balon yok. Ama Türkiye’de müthiş bir konut açığı var' dedi.

Çin'de havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi!

Çin'de havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Çin'in güneybatısındaki Guicou eyaletinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 5 kişi öldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

amerikada konutta patlama varmı Haberi

amerikada konutta patlama varmı


ABD'de yeni konut inşaatları kasımda 1.9 milyon adet yükseldi. Ruhsat sayısı ise 1.1 milyon ile beklentilerin üzerinde gerçekleşti


ABD'de yeni konut inşaatları kasımda 1.9 milyon adete yükselerek beklentilerin üzerinde ve şubat 2008'den bu yana en yüksek seviyeye açıklandı. İnşaat ruhsatları da 1.1 milyon ile yine beklentilerin üzerinde gerçekleşti.


Reuters anketine göre, kasımda yeni konut inşaatlarının 950 bin; ruhsat sayısının 990 bin olacağı tahmin ediliyordu.


Yeni konut inşaatları ekimde 889 bin, inşaat ruhsatları 1 milyon 39 bin adet...