30 / 04 / 2024

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group'un CEO'su Emel Onur, Miami’den ev almak isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtladı....

Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği'nin Türkiye Temsilcisi oldu!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı. 

Milli Emlak o ilde 38 bin liraya konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 38 bin liraya konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak, o ildeki 40 adet 3+1 konutu 24 taksit imkanıyla satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Edremit Milli Emlak, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, İbrahimce Mahallesi'nde yer alan 40 adet 3+1 konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği 2023 yılı Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan o ilde 100 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! KDV'den muaf bu arsayı sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 100 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan o ilde 80 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 80 bin 500 TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

Milli Emlak o ilde 28 bin 560 TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin 560 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Yeni yılın ilk fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak o şehirde 19 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 19 bin TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve 24 taksitle satılık arsa fırsatı! Fiyatlar 15 bin TL'den başlıyor!

Balıkesir ili Karesi Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 36 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 9 arsayı 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Kütahya ili, Altıntaş Milli Emlak Şefliği, Kütahya ilinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Arsa alacaklara fırsat!  İşte ayrıntılar...

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Haberi

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği

Miami'nin en önemli emlak danışmanlarından Emel Onur, birçok ünlünün de ev sahibi olduğu ve Türklerin gözde şehirleri arasında yer alan Miami'den ev almak isteyenlerin aklındaki tüm soruları yanıtladı. Son zamanlarda çok yoğun bir şekilde Türklerin yatırımlarını Miami’ye yönlendirdiğine değinen Onur, bu trendin dolardaki yükselişe rağmen devam ettiğini ancak yatırımcıların kafasında çok fazla soru işareti olduğunu söyledi.  

Miami'de ev almanın sanıldığı kadar zor ve pahalı olmadığının altını çizen Onur, “Doğru yönlendirmeyle bölgeden ev almak Bodrum’da yazlık almaktan daha ucuz olabilir, önemli olan güvenilir yerel bir uzmandan yardım alarak doğru soruları sormak” ifadelerini kullandı.

Miami'de ev almak isteyenlerin kafasındaki sorular ve Emel Onur’un yanıtları; 

1-Miami'de ev almak için Green Card veya Amerikan vatandaşlığı gerekiyor mu?

Amerika'da ev almak için herhangi bir göçmenlik kategorisine sahip olmak...