04 / 05 / 2024

Ametist Residences teslim tarihi

Ametist Residences teslim tarihi

Ankara'daki Ametist Residences'ın yapımını üstlenen İCK Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, "Lüks ve rahatlığı biraraya getirdik" dedi.

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018!

İlk etabının 2016 yılının sonunda teslim edildiği Dekon Suadiye Ametist projesinde ikinci etap teslimleri ise 2017'de gerçekleşti. Projedeki son 18 adet kalan hemen teslim daire alıcılarını bekliyor..

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Park Residences Cadde'de sıfır faiz kampanyası!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Park Residences Cadde'de hemen teslim fırsatı sunuluyor. Yaşamın başladığı projede faizler sınırlandı..

Park Residences Cadde'de 5 sene vade farksız sabit taksitle ödeme fırsatı!

Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de inşa edildi. Dairelerin hemen teslim edildiği projede konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Park Residences Cadde Eylül 2017 fiyat listesi!

Birleşik Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçirilen Park Residences Cadde projesi dört blok olarak planlandı. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor...

Ametist Residences teslim tarihi Haberi

Ametist Residences teslim tarihi

Ankara'nın en iyi projesi Ametist Residences'ın yapımını üstlenen İCK Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, "Lüks ve rahatlığı biraraya getirdik" diye...