05 / 05 / 2024

Amplio Haliç nerede

Amplio Haliç nerede

Haliç bölgesinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğini duyuran Amplio Emlak Yatırım A.Ş., bölgede sosyal projelere de imza atıyor. Firme, üniversitelerin peyzaj mimarlığı öğrencilerine yönelik bir yarışma başlattı...

Amplio Haliç nerede?

Amplio Haliç nerede sorusuna Hilton Garden Hill 'in arkasında yer alıyor yanıtını verebiliriz. Amplio Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi 'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Rams City Haliç'te daireler 6 milyon 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Global imzası taşıyan Rams City Haliç'te dairelerin fiyatları 6 milyon 973 bin liradan başlıyor. Peki Rams City Haliç'te hangi konut tipleri var? Rams City Haliç nerede? İşte ayrıntılar...

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Kayabaşı Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede?

Kayabaşı'na taşınan Rami Kuru Gıda Hali dükkanları için kura çekim tarihi 19 Aralık olarak belirlendi. Dükkanlar yapılacak kura ile sahiplerini bulacak..

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

İstanbul Su Ürünleri Hali nerede?

Kumkapı'da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali, 452 bin metre karelik bir alana kurulu ve limana sahip.

Vodafone Arena son hali böyle!

Vodafone Arena inşaatının son hali nasıl? Vodafone Arena ne zaman açılacak? Vodafone Arena canlı yayın izle linki nerede? Vodafone Arena, Ocak 2015 itibariyle ne durumda? Vodafone Arena Stadı'nda neler olacak? İşte cevaplar...

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi, Batı Resneli'de nerede?

Rami Kuru Gıda Toptancı Hali'nin Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Batı Resneli Çiftliği mevkiindeki yeri nerede? Gıda Toptancıları Sitesi'nin kurulacağı parseller belli oldu mu? İşte görselleri ve video anlatımıyla projenin konumlandırılacağı adres...

Haliç'te kentsel dönüşüm için adımlar atıldı!

Haliç'te Amplio Emlak Yatırım taralından yaklaşık 3 yıl önce inşa edilmeye başlanan ve şu anda Hilton Garden Inn olarak faaliyet gösteren otel projesi, çevredeki binalara zarar verince, bölgede kentsel dönüşüm için adımlar atıldı.

Amplio Haliçenazır nerede?

Amplio Haliçenazır nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Haliç bölgesi deniliyor. Amplio Emlak Yatırım imzası taşıyan projede toplam 900 adet daire bulunacak. Projede satışlar yaz aylarında başlayacak...

Amplio Haliçenazır projesi!

Toplam 900 konuttan meydana gelen Amplio Haliçenazır projesinde konutların teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Haliç kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır 30 dönüm alan üzerinde 2 etap halinde yükseliyor

Alaeddin Babaoğlu: Haliç'in dönüşümüne talibiz!

Haliç'te Hilton Garden Inn otelini yapan Amplio'nun Başkanı Babaoğlu, "Kentsel dönüşüm projesi var Haliç'te. Biz bölgenin dönüşümüne talibiz. Otel, restorasyon ve ofiste olacağız" dedi.

Haliçenazır projesinin ilk görselleri!

Amplio Emlak Yatırım'ın Haliç kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır'da satışlar yazın başlayacak. Yaklaşık 900 konutun yer aldığı Amplio Haliçenazır konut projesinde teslimler 2016 yılında yapılacak...

Amplio Haliç nerede Haberi

Amplio Haliç nerede

Haliç bölgesinde yer alan Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu'nun hamiliğini üstlenen Amplio, ilk iş olarak öğrencilerin sosyal alanlarının geliştirilmesi gerektiğine karar vererek, üniversitelerin peyzaj mimarlığı öğrencilerine yönelik bir yarışma başlattı. Yarışma kapsamında hamili olunan okulun bahçesi, öğrencilere uygun bir şekilde tasarlandı.


Beklentilerin çok üzerinde bir katılımın olduğu yarışmanın sonuçları belli oldu. Yarışmanın üçüncülük ödülünü İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Güzin Öztok ve Arzu Türk kazanırken, ikincilik ödülünü farklı üniversitelerdeki öğrencilerin bir araya gelerek oluşturduğu Ekip Gökkuşağı (Meral Demirkaya, Zeynep Çıkrıkçıoğlu, Sercan Mutlu, Ömer Can Atakul, Süleyman Yılmaz, Gizem Ekici) kazandı.


Uygulaması yapılacak olan projenin sahibi ve yarışmanın birincisi ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Melike Üresin oldu. Melike Üresin birincilik ödülünün yanı sıra 1 yıllık eğitim bursu almaya hak kazandı.


Dereceye giren öğrencilere birer başarı...