17 / 05 / 2024

amplio haliçenazır ne zaman teslim

amplio haliçenazır ne zaman teslim

Amplio Haliçenazır ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 250 bin TL'den fiyatların başladığı Amplio Haliçenazır Evleri projesinde fiyatlar 800 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

İnşaat sektörüne giren yatırımcı sayısı artıyor!

Son yıllardaki hızlı büyüme inşaat sektörüne yeni giren yatırımcı sayısını giderek artırıyor. Yeni yatırımcılar arasında yıllardır başka sektörlerde çalışan büyük şirketler de var. Son dört yılda 21 büyük yatırımcı markalı konut sektörüne giriş yaptı.

İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi, 774. Sokakta başlatılan 1. Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı geldi.

Memduh Büyükkılıç: İnşaat sektörüne önem veriyoruz!

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç; "Melikgazi Belediyesi olarak inşaat sektörüne büyük önem veriyoruz. Özelikle her sektörde olduğunu gibi inşaat işçiliğinde de kalifiyeli eleman yetişmesini istiyoruz." dedi...

Limak Holding enerji sektörüne 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Candan Karabağlı inşaat sektörüne girdi!

Abdi ibrahim İlaç eski CEO'su Candan Karabağlı, iş hayatında yeni bir sayfa açtı. 2013'te aldığı melek yatırımcı sertifikası sonrasında girişimcilere destek vermeye başlayan Karabağlı, inşaat sektörüne girdi.

Nihat Zeybekci: Demir-çelik sektörüne teşvik verilmeye başlanacak!

Nihat Zeybekci'nin yaptığı açıklamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, demir-çelik sektörüne teşvik verilmesi düşüncesinin "devrim niteliğinde bir karar" olduğunu söyledi.

Akkuyu ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı!

Akkuyu Nükleer A.Ş. tarafından inşa edilecek Nükleer Güç Santraline ilişkin ÇED Rapor u'nun, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca kabul edildiği ve halkın görüşüne açıldığı bildirildi.

Akkuyu ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı!

Akkuyu ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde, Akkuyu ÇED Raporuna ilişkin duyuru yayımlandı.

Akkuyu NGS ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı!

Akkuyu Nükleer AŞ tarafından inşa edilecek Nükleer Güç Santraline ilişkin ÇED Raporu' nun, İnceleme ve de Değerlendirme Komisyonunca kabul edildiği ve halkın görüşüne açıldığı bildirildi.

Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesi halkın görüşüne açıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Maltepe Küçükyalı Atik Valide Sultan Vakfı'na ait arazide inşa edeceği AVM ve Otel projesi 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı. Projede 5 katlı AVM ve 228 odalı otel yer alıyor. İşte detaylar...

Gültav, inşaat sektörüne adım attı!

Çukurova Bölgesi'nde 1991 yılından bu yana yumurta sektöründe faaliyet gösteren Gültav Yumurta, inşaat sektörüne de giriş yaptı. Akif Gültekin Yapı İnşaat firması Adana'da projelere imza atmaya başladı...

amplio haliçenazır ne zaman teslim Haberi

amplio haliçenazır ne zaman teslim


İstanbul'un Avrupa yakasında Haliç kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Haliçenazır konut projesi Amplio Emlak Yatırım tarafından inşa ediliyor. Amplio Haliçenazır ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Haliçenazır Amplio Konutları projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Haliçenazır Amplio Konutları projesinde satış fiyatları 250 bin TL ile 800 bin TL arasında belirlendi.



Amplio Haliçenazır ne zaman teslim?


Amplio Haliçenazır ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının ilk yarısı olarak cevap veriliyor. Haliçenazır Amplio Konutları projesi 900 adet konuttan meydana geliyor. Haliçenazır Amplio Konutları'nda satışların Nisan - Mayıs 2014'te başlaması hedefleniyor.


Haliçenazır Amplio Konutları projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Spor alanları,...