17 / 05 / 2024

amplio haliçenazır satış fiyatları

amplio haliçenazır satış fiyatları

Amplio Haliçenazır ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 250 bin TL'den fiyatların başladığı Amplio Haliçenazır Evleri projesinde fiyatlar 800 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Amplio Haliçenazır satılık! 250 bin liradan başlıyor!

Amplio Haliçenazır satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlayarak, 800 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesi 900 adet konuttan meydana geliyor...

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

A101'de Piranha 7826 Bluetooth Hoparlör satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha 7826 Bluetooth Hoparlör satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Bluetooth Hoparlör fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

Başiskele Belediyesi'nden 51.9 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 15 adet arsa taşınmazlarını hali hazır mevcut durumuyla ihale ile satıyor. İhale 23 Temmuz'da gerçekleşecek..

İngiltere’de inşaat sektörü Mart ayında daraldı!

IHS/Markit verilerine göre İngiltere’de inşaat sektörü satın alım yöneticileri endeksi (PMI) Mart ayında bir önceki aydaki 51,4 seviyesinden 47,0 seviyesine gerilediği kaydedildi. 

amplio haliçenazır satış fiyatları Haberi

amplio haliçenazır satış fiyatları


İstanbul'un Avrupa yakasında Haliç kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Haliçenazır konut projesi Amplio Emlak Yatırım tarafından inşa ediliyor. Amplio Haliçenazır ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Haliçenazır Amplio Konutları projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Haliçenazır Amplio Konutları projesinde satış fiyatları 250 bin TL ile 800 bin TL arasında belirlendi.



Amplio Haliçenazır ne zaman teslim?


Amplio Haliçenazır ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının ilk yarısı olarak cevap veriliyor. Haliçenazır Amplio Konutları projesi 900 adet konuttan meydana geliyor. Haliçenazır Amplio Konutları'nda satışların Nisan - Mayıs 2014'te başlaması hedefleniyor.


Haliçenazır Amplio Konutları projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Spor alanları,...