06 / 05 / 2024

amplio haliçenazır satış ofisi

amplio haliçenazır satış ofisi

Amplio Haliçenazır iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesinde konut fiyatları 250 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Amplio Haliçenazır ne zaman teslim? 250 bin TL'ye!

Amplio Haliçenazır ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 250 bin TL'den fiyatların başladığı Amplio Haliçenazır Evleri projesinde fiyatlar 800 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

A101'de Piranha 7826 Bluetooth Hoparlör satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha 7826 Bluetooth Hoparlör satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Bluetooth Hoparlör fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

Başiskele Belediyesi'nden 51.9 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 15 adet arsa taşınmazlarını hali hazır mevcut durumuyla ihale ile satıyor. İhale 23 Temmuz'da gerçekleşecek..

İngiltere’de inşaat sektörü Mart ayında daraldı!

IHS/Markit verilerine göre İngiltere’de inşaat sektörü satın alım yöneticileri endeksi (PMI) Mart ayında bir önceki aydaki 51,4 seviyesinden 47,0 seviyesine gerilediği kaydedildi. 

amplio haliçenazır satış ofisi Haberi

amplio haliçenazır satış ofisi


Amplio Emlak Yatırım, İstanbul'un Avrupa yakasında Haliç'te başlatacağı kentsel dönüşümle birlikte Amplio Haliçenazır projesini hayata geçirecek. Amplio Haliçenazır iletişim bilgilerinden önce proje bilgilerine yer verelim.


Amplio Haliçenazır Evleri projesinin 2014 yılının Nisan veya Mayıs ayı gibi satışa sunulması planlanıyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesinde konut teslimlerinin 2016 yılının ikinci yarısında yapılması planlanıyor.


Amplio Haliçenazır Evleri projesi 900 adet konuttan oluşuyor. Amplio Haliçenazır Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Amplio Haliçenazır 30 dönüm alanda yükseliyor.


Amplio Haliçenazır iletişim için 0212 345 05 05 numaralı telefonu arayarak, Amplio Haliçenazır Evleri projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Amplio Haliçenazır Evleri'nde fiyatlar 250 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiyor.