06 / 05 / 2024

Anadolu Bulvarı üzerindeki köprülü kavşak

Anadolu Bulvarı üzerindeki köprülü kavşak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerindeki CHP Genel Merkezi önüne yapılacak köprülü kavşağın inşasına başlandı.

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

Doğu Anadolu Fayı'nın Kahramanmaraş bölümünde 500 yıllık birikmiş enerji var!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımdan sonra, deprem uzmanları dikkatleri Doğu Anadolu Fayı'na çekti. Uzmanların açıklamasına göre, fay üzerindeki hareketliliğin sonraki etkisi Kahramanmaraş ve Hatay'da olabilir...

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Çameli Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çameli Belediyesi, Yeni Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bin 423 metrekarelik arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 12 Eylül'de gerçekleşecek..

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

KTO hizmet binası açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Kocasinan Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda görücüye çıktı.

Anadolu Bulvarı üzerindeki köprülü kavşak Haberi

Anadolu Bulvarı üzerindeki köprülü kavşak


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek çalışmayla, CHP Genel Merkezi önündeki sinyalizasyonlu kavşak kaldırılarak, yerine köprülü kavşak yapılacak.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımına başlanan CHP önündeki bu köprülü kavşakla ilgili yıllar önce plan ve proje hazırlattırmış, nezaket göstererek o dönem CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal’ı ziyaret ederek bu köprülü kavşakların onayını almıştı.


Ancak Baykal’ın onayını verdiği geçit projesi CHP’li Çankaya Belediyesi tarafından İdare Mahkemesi’ne başvurularak iptal ettirilmişti.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “CHP önünde yapımına başladığımız köprülü kavşakla ilgili bu kez CHP’ye danışma gereği görmedik” dedi.


-KAVŞAK NASIL OLACAK ?-


Köprülü kavşak çalışması hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ise Anadolu Bulvarı ile Mustafa Kemal Mahallesi’nden çıkan (Kentpark ve Cepa’nın arkası) yolun kesişiminde yapılacak köprülü...