11 / 05 / 2024

anadolu cam mersin fabrikası

anadolu cam mersin fabrikası

Anadolu Cam Sanayii A.Ş, Eskişehir Sanayi A.Ş. bünyesinde 90.000 ton/yıl kapasiteli yeni bir fırın yapılmasına ve Mersin fabrikasında mevcut fırının soğuk tamiri aşamasında kapasitesinin 30.000 ton/yıl artırılmasına karar verdi...

Mersin Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi yıkılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.

Salt Cam, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı!

Mersin'de faaliyet yürüten sektörün öncü isimlerinden olan Salt Cam, cam üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı.

Mersin Erdemli'de okullar onarılıp boyanıyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçedeki okullara boyama desteği çerçevesinde Çeşmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni boyama işlemini tamamladı.

Mersin Güneykent Cemevi'nin temeli atıldı!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesi’nin merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan cemevinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Paşabahçe'nin yüzde 15,4'ü satıldı!

Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayii portföyündeki, toplam 33.3 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii hisselerini; 125 milyon euroya European Bank for Reconstruction and Development’a satmak için sözleşme imzaladı.

Paşabahçe'ye yabancı ortak geldi!

Trakya Cam portföyündeki 14.3 milyon adet hisse 53.6 milyon Euro’ya, Anadolu Cam'daki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya, Soda Sanayii'ndeki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya satılacak.

Paşabahçe satıldı!

Trakya Cam portföyündeki 14.3 milyon adet hisse 53.6 milyon Euro’ya, Anadolu Cam'daki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya, Soda Sanayii'ndeki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya satılacak.

Paşabahçe'ye yabancı ortak geldi!

Şişecam; Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayi portföyündeki 33.3 milyon adet Paşabahçe hissesini 125 milyon euroya EBRD'ye satıyor. Şişecam'dan KAP'a gönderilen açıklama şöyle...

Topkapı'da Nef'in payı yüzde 50'ye çıktı!

İŞ GYO ve Nef'in Topkapı'da Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın aldığı arsanın mülkiyet yapısı değişti.

Şişli’de öğrenciler 1 günde 2 bin adet cam şişeyi geri dönüşüme kazandırdı!

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’ nin en kapsamlı sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Ahmet Ercan: Anadolu'da küçük ve orta büyüklükte depremler yaşanabilir!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Afrika anakarasının Anadolu'yu ittiğini dile getirerek, gerginliğin Mersin İskenderun yönüne gidebileceğini ifade ederek, Anadolu'da küçük ve orta büyüklükte depremlerin yaşanabileceğini söyledi...

Hayata Cam Kat ikinci yılını yenilenen yüzüyle kutluyor!

Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve de güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘ Hayata Cam Kat ’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.

Anadolu Cam ve Şişecam Rusya'daki ortaklarına kredi garantörü oldu!

Anadolu Cam Sanayii A.Ş ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş, Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarının aldığı 12,5 Milyon USD eşdeğeri 3 yıl vadeli 417,5 Milyon Ruble kredi için garantör oldu...

anadolu cam mersin fabrikası Haberi

anadolu cam mersin fabrikası


Anadolu Cam'dan yapılan açıklama şöyle:


Anadolu Cam Eskişehir Sanayi A.Ş. bünyesinde 90.000 ton/yıl kapasiteli yeni bir fırın yapılmasına, Anadolu Cam Sanayii A.Ş. Mersin fabrikasında mevcut fırının soğuk tamiri aşamasında kapasitesinin 30.000 ton/yıl artırılarak bunların sonucunda Cam Ambalaj kapasitesinin toplamda yıllık 120.000 ton yükseltilmesine karar...