30 / 04 / 2024

Anadolu Cam Topkapı

Anadolu Cam Topkapı

Paşabahçe Beykoz, Anadolu Cam Topkapı ve Çayırova Cam Kançotepe gayrimenkullerinin satışı gündeme geldi

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala teslim tarihi ne zaman?

1994 yılında Topkapı'nın Hyde Park gibi düzenlenmesi istenmiş!

1994 yılında Topkapı'da tarihi surların yanındaki Anadolu ve Trakya Otogorları'nın Esenler'e taşınmasıyla boşalacak 44 bin metrekarelik arsanın, mafyaya kaptırılmadan ve rant kapısı olmadan yeşil alan yapılması istenmiş.

İş GYO-Timur Gayrimenkul Topkapı dönüşüm projesine başlıyor!

İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Topkapı'daki eski fabrika alanları konut ve turizm projelerine dönüştürülüyor. İş GYO ve Timur Gayrimenkul, Türkiye Şişe ve Cam'ın Topkapı'daki eski fabrika binasını konut projesine dönüştürmek için kolları sıvadı.

Paşabahçe'nin yüzde 15,4'ü satıldı!

Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayii portföyündeki, toplam 33.3 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii hisselerini; 125 milyon euroya European Bank for Reconstruction and Development’a satmak için sözleşme imzaladı.

Paşabahçe'ye yabancı ortak geldi!

Trakya Cam portföyündeki 14.3 milyon adet hisse 53.6 milyon Euro’ya, Anadolu Cam'daki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya, Soda Sanayii'ndeki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya satılacak.

Paşabahçe satıldı!

Trakya Cam portföyündeki 14.3 milyon adet hisse 53.6 milyon Euro’ya, Anadolu Cam'daki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya, Soda Sanayii'ndeki 9.5 milyon adet hisse 35.7 milyon Euro’ya satılacak.

Paşabahçe'ye yabancı ortak geldi!

Şişecam; Trakya Cam, Anadolu Cam ve Soda Sanayi portföyündeki 33.3 milyon adet Paşabahçe hissesini 125 milyon euroya EBRD'ye satıyor. Şişecam'dan KAP'a gönderilen açıklama şöyle...

Topkapı'da Nef'in payı yüzde 50'ye çıktı!

İŞ GYO ve Nef'in Topkapı'da Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın aldığı arsanın mülkiyet yapısı değişti.

Topkapı Sarayı'na ait 118 resimli belge gün yüzüne çıktı!

Topkapı Sarayı'nın bölümlerini gösteren, çeşitli törenleri konu edinen minyatürler, İstanbul'a gelmiş sanatçıların gravürleri ve son dönem cam fotoğraflar "Resimli Belgelerde Topkapı Sarayı" adlı kitapta yayımlandı

Şişli’de öğrenciler 1 günde 2 bin adet cam şişeyi geri dönüşüme kazandırdı!

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’ nin en kapsamlı sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Hayata Cam Kat ikinci yılını yenilenen yüzüyle kutluyor!

Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve de güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘ Hayata Cam Kat ’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.

Anadolu Cam Topkapı Haberi

Anadolu Cam Topkapı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde,


Yönetim Kurulumuzun  15 Mart 2013 tarihli toplantılarında; 



1) Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Paşabahçe Beykoz gayrimenkulleri, 


2) Bağlı ortaklıklarımızdan Anadolu Cam Sanayii A.Ş.  mülkiyetinde bulunan Topkapı gayrimenkulleri ve 


3) Bağlı ortaklıklarımızdan Çayırova Cam Sanayii A.Ş. mülkiyetinde bulunan Kançotepe gayrimenkullerinin,


satış, hasılat paylaşımı veya kat karşılığı verilmesi yöntemleriyle etkin bir şekilde değerlendirilerek likit hale getirilebilmesi için, gerekli dokümanların hazırlanması da dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm ön çalışmaların yapılması hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar...