18 / 05 / 2024

Anadolu kentlerinin kurumlar vergisi şampiyonları belli oldu mu

Anadolu kentlerinin kurumlar vergisi şampiyonları belli oldu mu

Anadolu kentlerinde 2013 yılı vergilendirme dönemine göre kurumlar vergisi rekortmenleri açıklanmaya başladı. Bursa'nın şampiyonu Tofaş Türk Otomobil olurken, Kocaeli'de ise Nuh Çimento ilk sırayı aldı.

Torunlar GYO 2020 yılı 4.dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı IV. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Yabancılar gayrimenkul yatırımında rotasını Ankara'ya çevirecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul’un konut yatırım hacmi ve fiyatta ulaştığı doygunluk sonrası yabancıların yöneleceği Anadolu kentlerinin başında Ankara’nın geldiğini vurguladı.

Feshane Yenikapı’daki dolgu alanına taşınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, özellikle hafta sonları Anadolu kentlerinin tanıtım günlerinin yapıldığı Feshane’nin önümüzdeki yıl Yenikapı’daki dolgu alanına taşınacağını açıkladı.

Türkiye şehiriçi otellerin gözdesi oluyor!

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

Ataşehir Fenerbahçe Eğitim Kurumları, Milli Emlak'tan satılıyor!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nı satışa sundu. Kurumun toplam değeri 70 milyon 78 bin 508 TL olarak belirlendi.

Anadolu kentlerinin kurumlar vergisi şampiyonları!

Anadolu kentlerinde 2013 yılı vergilendirme dönemine göre kurumlar vergisi rekortmenleri açıklanmaya başladı. Bursa'nın şampiyonu Tofaş Türk Otomobil olurken, Kocaeli'de ise Nuh Çimento ilk sırayı aldı.

PAGEV, Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ni eğitim kurumları zincirine ekledi!

2003 yılında Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni öğretim hayatına kazandıran PAGEV, bu sene Halkalı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ni de eğitim kurumları zincirine ilave etti...

Biltest Okulları Anadolu'ya yatırım yapacak!

Biltest Okulları, İstanbul ve Anadolu ' da yerel eğitim kurumlarıyla işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Tatar, " Dönüşüm yapmak isteyen dershanelerle işbirliğine hazırız " dedi...

Bilfen Eğitim Kurumları Anadolu'ya açılıyor!

25. yılını dolduran Bilfen Eğitim Kurumları gözünü İzmir, Kocaeli, Bursa ve Antalya'ya çevirdi...

İstanbul Anadolu yakasında satılık yapı denetim şirketi!

İstanbul Anadolu yakasında hiç bir ticari faaliyeti olmayan bir yapı denetim şirketi satışa çıkarıldı

Ahmet Mete Işıkara: Kuzey Anadolu fayının güney koluna dikkat!

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, son aylarda küçük depremlerle gündeme gelen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çekerek "Geyve kırığında 300 yıldır deprem olmuyor. Burada er ya da geç bir deprem olacak" dedi

Milli Eğitim Bakanlığı arsa ve binalarını eğitim kurumlarına açtı!

Bakan Dinçer imzalı genelge ile MEB'e ait bina ve arsalar ihtiyaç duyulması durumunda eğitim kurumları ile kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis edilebilecek

Doğu Anadolu'da yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece ile Kars'ta ölçüldü

Anadolu kentlerinin kurumlar vergisi şampiyonları belli oldu mu Haberi

Anadolu kentlerinin kurumlar vergisi şampiyonları belli oldu mu


Anadolu kentlerinde 2013 yılı vergilendirme dönemine göre kurumlar vergisi rekortmenleri açıklanmaya başladı. Bursa'nın şampiyonu Tofaş Türk Otomobil olurken, Kocaeli'de Nuh Çimento ilk sırayı aldı.

Antalya'da ise vergi şampiyonu ismini açıklamak istemedi. Bursa'da geçen yılın şampiyonu Gemlik Çimento 7'nciliğe gerilerken, geçen yıl beşinci sıraya gerileyen Tofaş yeniden şampiyon olmayı başardı.

Sütaş üçüncülüğü korurken, geçen yılın ikincisi Uludağ Elektrik ilk 10'a giremedi.

Bursa şampiyonu Tofaş Türk Otomobil'ün tahakkuk eden vergisi 25.9 milyon lira oldu. 23.7 milyon lira tahakkuk eden vergi ile Oyak Renault Otomobil ikinci oldu. 20.5 milyon lira ile Sütaş Süt ürünleri, 15.5 milyon lira ile Contitech Lastik Sanayi, 12.7 milyon lira ile de Componenta Dökümcülük ilk 5'e giren diğer isimler oldu.

Bursa'da ilk 100 sıralamasına giren mükelleflerin beyan etmiş olduğu kurumlar vergisi matrahları...