06 / 05 / 2024

anadolu sigorta taşındı mı

anadolu sigorta taşındı mı

Yeni binaya İş Kuleleri'nde faaliyet gösteren tüm Genel Müdürlük birimlerinin yanı sıra, Şişli Beytem Plaza'da faaliyet gösteren Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü, Risk Mühendisliği Müdürlüğü ve Oto Hasar Müdürlüğü de taşındı.

Merkez Bankası'ndan ilk ekip İstanbul’a taşındı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mega kent İstanbul’a taşınma sürecini başlattı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) kiralanan Ümraniye’de yer alan binaya ilk ekip taşındı.

Mapfre Sigorta yeni binasına taşındı!

Mapfre Sigorta, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla yeni binasına taşındı.

Doğan Emlak yeni yerine taşındı!

Manisa'da emlak sektöründe yıllarca faaliyet gösteren Doğan Emlak yeni yerine taşındı. Doğan Emlak, İnşaat ve Sigorta, müşterilerine en kaliteli ortamlarda en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük Binası sosyal alanlarla büyüyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Rod Stewart, İngiltere'deki 4,5 milyon sterlinlik evine taşındı!

Rod Stewart'ın doğu İngiltere'deki evinin tadilatı, iki yıl sonunda bitti. İngiliz şarkıcı, eşi Penny Lancaster'le 4,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon 800 bin TL) evine taşındı.

Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu'nun Etiler'deki evine taşındı!

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri'ne taşındı!

Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı. Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.

Denizli Sevgi Evi yeni hizmet binasına taşındı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasına taşındı. Osman Zolan, bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli'ne bağışta bulunduğunu, 10 yılda 100 binden fazla kişiye ulaştıklarını söyledi.

Maski yeni hizmet binasına taşındı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri’nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Yarhasanlar Şubesi’nde tahsilat ve abone kayıtları yapılabilecek.

Florya Akvaryum, Meclis gündemine taşındı!

Sayıştay raporuyla kaçak olduğu belgelenen Florya Akvaryum’un durumu İBB Meclis gündemine taşındı. CHP’li Meclis üyeleri Nadir Ataman ve Hüseyin Sağ, kamunun zarara uğratıldığını savundu!..

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

anadolu sigorta taşındı mı Haberi

anadolu sigorta taşındı mı


Anadolu Sigorta, 2001'den beri faaliyet gösterdiği Levent İş Kuleleri'ndeki Genel Müdürlük ofisini Kavacık'taki yeni yerine taşıdı. Yeni binaya İş Kuleleri'nde faaliyet gösteren tüm Genel Müdürlük birimlerinin yanı sıra, Şişli Beytem Plaza'da faaliyet gösteren Kurumsal Sigortacılık Müdürlüğü, Risk Mühendisliği Müdürlüğü ve Oto Hasar Müdürlüğü, Merter İş Merkezi'nde faaliyet gösteren Kontakt Merkezi ve Kadıköy K2 Plaza'da faaliyet gösteren Banka Sigortacılığı Müdürlüğü de taşındı. Böylece Bölge Müdürlükleri haricinde tüm Genel Müdürlük birimleri tek bir çatı altında toplanmış oldu. 

Anadolu Sigorta'nm yeni yeri çevre dostu yeşil bina olma özelliği de...