04 / 05 / 2024

Anadolu Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği

Anadolu Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği

ASİTEM, İzmir’in uluslararası bir film platosu olması için hükümet ve yerel yönetimin de desteğini alarak harekete geçti. Bin dönümlük plato için yer arayışını sürdüren birlik, film ekonomisinin Bulgaristan’a kaptırılmasını önlemeye çalışıyor

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Naci Görür: Marmara olası bir depreme gebe!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Kuzey Anadolu fayı ve Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Naci Görür, Marmara bölgesinde olası bir deprem olacağına dikkat çekerek, kentsel dönüşümü de değerlendirdi.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

Anadolu Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği Haberi

Anadolu Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği

İzmir’de uluslararası film yapımcılarının da dahil edileceği dev bir film platosu yapılacak. Projeyi yürüten Anadolu Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği (ASİTEM), İzmir’in uluslararası bir film platosu olması için hükümet ve yerel yönetimin de desteğini almış...