02 / 05 / 2024

anadolu yakası nerede

anadolu yakası nerede

Anadolu Yakası'nda yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

TOKİ Anadolu Yakası'nda sosyal konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan: "Anadolu Yakası'nda da sosyal konut için yeni alanlar üretiyoruz. Bu yeni alanın nerede olacağını söylemeyeceğim. Yoksa spekülasyon yapılarak fiyatlar artırılıyor" dedi.

TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta başrolü oynayan TOKİ 13 yılda 700 bin konut üretti. 2016'da İstanbul Anadolu yakasında da konut üretecek olan TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri nerede olacak? İşte TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri...

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konut fiyatları arttı!

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

İstanbul Anadolu yakasında konut fiyatları uçuşa geçti!

TSKB'nin 'Mega Projeler' raporuna göre Anadolu yakasındaki konut fiyatları Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin liraya kadar çıktı. İşte piyasadan notlar...

Anadolu yakasında konut fiyatları artışta!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır duruma geldi.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Kartal Anadolu yakasının merkezi oluyor!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal’da dönüşüm çalışmalarını başlatan Op. Dr. Altınok Öz, kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olan çalışmalarla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Anadolu yakasındaki binalara cephe siluet modelleme projesi!

İstanbul'un ana ulaşımını sağlayan D-100 karayolundaki binaların cephe düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Anadolu Yakası'ndaki binalar da düzenlenecek..

anadolu yakası nerede Haberi

anadolu yakası nerede


Anadolu Yakası'nın konut projelerinin havadan videosu için...