05 / 05 / 2024

anadolu yakasının ilk oto avmsi

anadolu yakasının ilk oto avmsi

Anadolu Yakası'nın ilk ve tek AVM'si Otoworld Asya açılıyor...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

anadolu yakasının ilk oto avmsi Haberi

anadolu yakasının ilk oto avmsi

Evra Group ve Has Şirketler Grubu Ortaklığıyla hayata geçirilen, Anadolu yakasının ilk ve tek otomobil AVM’si Otoworld Asya’nın lansmanı yapılacak.


10 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 09.00'da Kabataş İskelesi’nden kalkacak tekne ile boğaz turu ve kahvaltı eşliğinde basın toplantısı...