09 / 05 / 2024

Anadolum İdol harita

Anadolum İdol harita

Anadolum İdol projesindeki dairelerin alanları 55 metrekareden, fiyatları ise 115 bin TL'den başlıyor. Projede 340 adet daire yer alıyor. İşte Anadolum İdol Tuzla nerede?

Anadolum İnşaat İdol Tuzla teslimleri 31 Haziran'da!

Yüzde 60’i yeşil alan ve sosyal alan olarak planlanan Tuzla Anadolum İdol projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor..

Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016!

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde yükselen Anadolum İnşaat İdol Tuzla konut teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Anadolum İnşaat İdol Tuzla fiyatları 2016....

Anadolum İdol Tuzla daire fiyatları!

3 blokta 350 daireden meydana gelen Anadolum İdol Tuzla daire fiyatları165 binTL'den başlayarak değişiyor. Proje Anadolum İnşaat imzası taşıyor.

Anadolum İdol fiyat listesi 2016!

Toplam 350 daireden meydana gelen Anadolum İdol projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Anadolum İdol fiyat listesi 2016...

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eryılmaz ve Ömer Faruk Kılıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Eyüp, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Daire Kartal harita!

Daire Kartal harita bilgilerine göre proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde yer alacak. Maketi hazır durumda olan proje 28 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Atakent 11. Mahalle harita!

Atakent 11. Mahalle harita bilgilerine göre proje Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Atakent Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının sonra çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia harita!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 40 blok halinde bulunuyor. Projede toplam 5 bin adet daire yer alıyor. Soyak Konforia harita resmini haberimizde bulabilirsiniz.

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Yılmaz ve Kenan Yatkın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Güneşli Nurol Park harita!

Güneşli Nurol Park harita bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede yükseliyor. İşte, Güneşli Nurol Park harita!

Mesa Marmara harita!

Mesa Marmara harita bilgilerine göre, İDO Kartal İskelesine , Bağdat Caddesi'ne ve Pendik İskelesi'ne yakın konumda inşa ediliyor. İşte, Mesa Marmara harita!

Anadolum İdol harita Haberi

Anadolum İdol harita

"Anadolum İdol Tuzla nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeen bahsedelim. Proje Anadolum İnşaat tarafından 6 katlı 4 blok olarak hayata geçiriliyor. 


Yüzme havuzu, kreş, spor alanları, fitness, sauna, açık otopark gibi alanlara yer verilen Anadolum İdol Tuzla projesinde 340 tane daire yer alıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler mevcut.


Tuzla Anadolum İdol projesindeki 1+1 daireler 115 bin liradan, 2+1 daireler ise 155 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 40 peşinatla ödeme yapmak mümkün.


24 ay sonra teslim edilecek olan Anadolum İdol Evleri'ndeki 1 oda 1 salon daireler 55 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 85 metrekare büyüklüğe sahip. 


Anadolum İdol projesi hakkında güncel bilgiler için tıklayınız!



Anadolum İdol Tuzla nerede?

Tuzla Anadolum İdol projesi lokasyon olarak E-5’e 3,5 kilometre, Tuzla Marina’ya 6...