30 / 04 / 2024

Anahtar Proje iletişim

Anahtar Proje iletişim

Kentsel dönüşüm sürecindeki tıkanıklıklara çözüm getirme amacı ile kurulan Anahtar Proje, dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalarda A'dan Z'ye hizmet sunma anlayışı ile yola çıktı.

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Meram Zermeram Evleri iletişim!

Meram Zermeram Evleri iletişim için 444 73 42 telefon numarasından satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Anahtar teslimleri 3 yıl sonra gerçekleşecek olan proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Vira İstanbul Gül Proje iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 92 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. Vira İstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Gül Proje Vira İstanbul iletişim!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen proje 630 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Gül Proje Vira İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

TEM Point Gül Proje iletişim!

TEM Point Gül Proje iletişim için 0212 876 76 61 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Karma proje olarak tasarlanan projenin 114 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı.

Gül Proje Vira İstanbul iletişim bilgileri!

Gül Proje Vira İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi. Proje 630 milyon TL'lik yatırım bedeliyle Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Anahtar Proje iletişim Haberi

Anahtar Proje iletişim

Kentsel dönüşümde müteahhit firmalarla vatandaşlar arasındaki sorunları gidermek için kurulan Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Şirketi’nin kuruluma amacı ve faaliyetleri, bugün düzenlenen basın toplantısında açıklandı. 


Anahtar Proje Yönetim Kurulu Başkanı/Kurucusu Arif Murat Kökbudak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında, kentsel dönüşüm sürecinde ortaya çıkan sorunlarda Anahtar Proje’nin misyonuyla ilgili bilgiler paylaşıldı.


Arif Murat Kökbudak, dönüşümde sürecin herhangi bir basit nedenle tıkanabildiğini ve bir çok mağduriyet yaşandığını belirterek, binalardaki kat malikleri ve yüklenici firmalar arasındaki köprüyü oluşturup, yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırdıklarını ve dönüşümün önünü açtıklarını söyledi.


Kentsel dönüşümde beklenti her yıl artacak

Kentsel dönüşümün 2013 rakamlarıyla ilgili, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yaptığı açıklamaları hatırlatan Arif Murat Kökbudak, 6306 sayılı kanun kapsamında Bakanlar Kurulu'nca ilan edilen riskli alan sayısının 106, tespit...