30 / 04 / 2024

Anahtar Proje ulaşım

Anahtar Proje ulaşım

Kentsel dönüşüm sürecindeki tıkanıklıklara çözüm getirme amacı ile kurulan Anahtar Proje, dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalarda A'dan Z'ye hizmet sunma anlayışı ile yola çıktı.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Mirage Rezidans Güneşli ulaşım!

Mirage Rezidans Güneşli ulaşım bilgilerine göre proje Tem Otoyolu'na,Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na, metrobüse yakın mesafede yükseliyor. Basın Ekspres yoluna cephesi bulunan projede daireler 340 bin TL'den başlıyor.

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgileri!

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor. Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgileri!

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde, Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında yükseliyor. Proje My Towerland projesinin yanında yer alıyor.

Mirage Rezidans ulaşım bilgileri!

Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Tem Otoyolu'na yakın bir bölgede yer alıyor. Proje İstanbul Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje İstanbul Bahçeşir'de yükseliyor.

Anahtar Proje ulaşım Haberi

Anahtar Proje ulaşım

Kentsel dönüşümde müteahhit firmalarla vatandaşlar arasındaki sorunları gidermek için kurulan Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Şirketi’nin kuruluma amacı ve faaliyetleri, bugün düzenlenen basın toplantısında açıklandı. 


Anahtar Proje Yönetim Kurulu Başkanı/Kurucusu Arif Murat Kökbudak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında, kentsel dönüşüm sürecinde ortaya çıkan sorunlarda Anahtar Proje’nin misyonuyla ilgili bilgiler paylaşıldı.


Arif Murat Kökbudak, dönüşümde sürecin herhangi bir basit nedenle tıkanabildiğini ve bir çok mağduriyet yaşandığını belirterek, binalardaki kat malikleri ve yüklenici firmalar arasındaki köprüyü oluşturup, yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırdıklarını ve dönüşümün önünü açtıklarını söyledi.


Kentsel dönüşümde beklenti her yıl artacak

Kentsel dönüşümün 2013 rakamlarıyla ilgili, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yaptığı açıklamaları hatırlatan Arif Murat Kökbudak, 6306 sayılı kanun kapsamında Bakanlar Kurulu'nca ilan edilen riskli alan sayısının 106, tespit...