05 / 05 / 2024

Anahtarcılar Semineri

Anahtarcılar Semineri

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla ABD'de görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, J.P. Morgan'ın düzenlediği Yatırımcı Semineri'nde dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla bir araya geldi.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Betonarme yapılar ne kadar güvenli?

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi işbirliğiyle Sarıyer’de ‘Betonarme Yapılar Semineri’ düzenlendi...

Güvenli yapılar için kaliteli beton kullanımı şart!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Mersin’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. Seminere, Mersin ve çevre illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. 

Muğlalı Emlakçılar 2017'de odasına kavuşuyor!

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği geleneksel meslek içi eğitim semineri yapıldı. Dernek Başkanı Ziya Ercan 2017 yılında Muğlalı emlâkçıların oda statüsüne kavuşacağını açıkladı.

Büyük şehirlerde kimliksiz yapılar ortaya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Eğiticilerin Eğitimi Semineri sertifika törenine katıldı. Özhaseki tören konuşmasında, şehirlerin çok hızlı göç aldığını ve belediyelerin göçe karşı planlı bir hazırlığı olmadığı için sağlıksız yapıların ortaya çıktığını anlattı.

Samsun'daki kentsel dönüşüm esnafa yaramıyor!

Samsun Anahtarcılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Mutlu, kentsel dönüşümde ihale alan taşeron firmaların kent dışından işçi ve ürün getirdiğini belirterek, "Dönüşümün esnafa yararı yok" dedi.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

Van'da yapılar sağlam zeminlere inşa edilmeli!

Van Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyeleştirme Dairesi Başkanlığı “deprem” semineri düzenledi. Van'ın deprem bölgesinde olduğunu hatırlatan uzmanlar yapıların sağlam zeminlerde yapılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Gaziantep'te Yeni Nesil Bitkilendirilmiş Çatılar semineri düzenlendi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekolojik Bina’da “Yeni Nesil Bitkilendirilmiş Çatılar” semineri düzenlendi. Çatılarda bitkilendirme çeşitleri ve yararlarının anlatıldığı seminer, iki ayrı bölümde gerçekleşti.

Anahtarcılar Semineri Haberi

Anahtarcılar Semineri

Sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla yıllardır ürün, hizmet ve çözümler geliştiren Kale Kilit, iş ortaklarını bir çatı altında toplamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Anahtarcılık sektörünü kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefleyen Kale Kilit, 2015 yılında ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kurarak sektörde bir ilke imza attı. Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektörünün öncü ve lider firması Kale Kilit, şimdi de anahtarcı ve çilingir sektörünü bir araya getirmek amacıyla 22-23-24 Nisan 2016 tarihinde Gorrion Hotel İstanbul’da düzenlenen Anahtarcı & Çilingirler 12. Eğitim ve Teknoloji Semineri’ne ana sponsor oldu.

Anahtarcı ve çilingirler için yapılan tek organizasyon olan Eğitim ve Teknoloji Semineri’nin ana sponsoru olan Kale Kilit, üç günlük seminer programı gerçekleştirdi. Sektörü tek çatı altında toplamayı hedefleyen Kale Anahtarcılar Kulübü’nün hedefleri, sektör açısından önemi ve...