10 / 05 / 2024

anamur konutları

anamur konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mersin Alaköprü Barajları iskan çalışmaları kapsamında Bakanlık olarak bu ay içerisinde hak sahiplerine kura ile konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Anamur Konutları bu ay kura ile teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mersin Alaköprü Barajları iskan çalışmaları kapsamında Bakanlık olarak bu ay içerisinde hak sahiplerine kura ile konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Mersin Alaköprü konutlarının kura çekimi yapıldı!

Anamur'da Alaköprü Barajı'nın iskan çalışması kapsamında inşa edilen konutların daha önce ertelenen kura çekimi, 55 konut için yapıldı. Konut sahipleri tepki göstererek kura çekimine katılmadı.

Anamur'da 50 bin TL'lik evlerin 145 bin TL'ye çıkmasına köylüler tepki gösterdi!

Anamur'da Alaköprü Barajı'nın suları altında kalacak olan Ormancık Mahallesi'nde oturanlar, kendilerine 50- 60 bin TL'ye tahsis edilecek yeni konutların fiyatının 145 bin TL'ye çıkarıldığını duyunca tepki gösterdi..

Mersin Anamur TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından bugün resmi web sitesinde yayınlanan yazılı açıklamaya göre Mersin Anamur TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak. Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri haberimizde bulabilirsiniz.

TOKİ Mersin Anamur Konutları'nda başvurular için son 4 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Mersin Anamur Ören 2. etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi 15 Nisan'da başlıyor...

TOKİ Mersin Anamur Ören 2.Etap'ta 86 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Mersin Anamur Ören 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 31 adet konut açık satışa sunulacak. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 86 bin TL ile 121 bin TL arasında değişiyor

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

anamur konutları Haberi

anamur konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında açıklamada bulunun Bakan Güllüce, bakanlık olarak sadece bugünün şehirlerine, insanına, Türkiye'sine karşı sorumlu olmadıklarını, bugünden yarını inşa ve imar etmenin sorumluluğunu omuzlarında taşıdıklarını ifade etti. Yayımladıkları 'Yeşil Bina Yönetmeliği' ile önümüzdeki dönemde inşaat sektöründe yenilenebilir enerjiye dayanan, enerji verimli, çevre dostu, yerel malzemeler ile üretilmiş, sürdürülebilir yeşil binaların ve yerleşim alanlarının artırılması ve yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirten Bakan Güllüce ayrıca şu bilgileri verdi: "2011 yılında Enerji Kimlik Belgesi uygulamasını başlatarak, bugüne kadar ülke genelinde 230 binden fazla yapıya Enerji Kimlik Belgesi verdik. Ülke genelinde, 10 bin 600 enerji kimlik belgesi uzmanı yetiştirdik. Yeni binaların enerji tüketimleri eski binalara göre yüzde 40 daha az olduğundan, ülke çapında toplam yüzde 16'lık enerji...