19 / 05 / 2024

anap binası sosyal kültür tesisi

anap binası sosyal kültür tesisi

DP Genel Merkezi olarak kullanılan tarihi ANAP binası, belediye meclisinin Ak Partili üyesi Bekir Ünüvar'ın verdiği önerge ile imar notlarında belirtilen "ticari" sıfatını kaybederek, sosyal kültür tesisi niteliği kazandı

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

anap binası sosyal kültür tesisi Haberi

anap binası sosyal kültür tesisi

Demokrat Parti'nin Genel Merkezi olarak kullanılıyordu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, aralık ayı olağan toplantısında Demokrat Parti'yi (DP) şok edecek bir karara imza attı. Özal'ın Ankara Balgat'ta yaptırdığı, ANAP kapandıktan sonra DP Genel Merkezi olarak kullanılan tarihi ANAP binası, belediye meclisinin Ak Partili üyesi Bekir Ünüvar'ın verdiği önerge ile imar notlarında belirtilen "ticari" sıfatını kaybederek, sosyal kültür tesisi niteliği kazandı. 


Son dakikada gerçekleştirilen imar değişikliği ile artık ticari amaçla kullanılamayacak olan taşınmaz, maddi değerini kaybetti. DP'yi ciddi şekilde maddi zarara uğratacak olan kararın, "tarihi binanın Türkiye'deki ilk siyasi parti genel merkezi olma niteliği korunsun" diye alındığı belirtildi. 


Belediye meclisinden oy çokluğu ile geçirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporuna, muhalefet tepki gösterdi. Bazı üyeler, mal sahibi DP'nin taşınmaza ilişkin bir imar değişikliği teklifi...