15 / 05 / 2024

Anatolia Parkın yüzde kaçı satıldı

Anatolia Parkın yüzde kaçı satıldı

Fe Metal înşaat'ın yeni projesi Anatolia Park Evleri'nde kasım ayından bu yana evlerin yüzde 40 'ının satıldığı açıklandı. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

İzmir İstinye Park'ın yüzde 70'i tamam!

İzmir İstinye Park'ta inşa faaliyetlerinin yüzde 70'i tamamladı. İzmir İstinye Park, Ağustos 2019’da ziyaretçilere açılacak...

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Van Saray İlçe Parkı'nın yüzde 50'si tamam!

Van Büyükşehir Belediyesi sezon başında Saray ilçesinde yapıma başladığı Saray İlçe Parkı’nın yüzde 50’lilik kısmını tamamladı. Saray'a 37 bin metrekare alan üzerinde inşası hızla devam edilen parkta kültür merkezi, ilçe meydanı gibi yapılar yapılacak.

Ankapark'ın yüzde 65'i tamamlandı!

Amerika'dan Çin'e dünyanın dört bir yanındaki temaparkların en büyüğü olan Ankapark'ta bin kişilik bir ekiple çalışmalar devam ediyor. Parkın yüzde 65'lik bölümü tamamlandı.

Çengelköy Park'ın yüzde 80'i satıldı!

ÇENGELKÖY Park Evleri'nde 73 adet daireden oluşan rezidans bölümünün yüzde 80'inin satışı tamamlandı. Çengelköy Park Evleri'nin rezidans bölümünde 7 farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede satışlar devam ediyor.

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri'ndeki rezidansların yüzde 70'i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Vialand çalışanlarına Tema Park biletleri yüzde 50 indirimli!

VIALAND, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü AVM mağaza çalışanları ile birlikte kutluyor. Bu özel günde VIALAND AVM’deki tüm mağazaların çalışanları 3 gün boyunca Tema Park biletini yüzde 50 indirimle alabilecekler

Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.

Konya Prestij Park projesinin yüzde 50'si satıldı!

Konya Prestij Park projesi Bakyapı İnşaat imzası ile Konya'da inşa ediliyor. İnşaatının yüzde 70'i tamamlanan Prestij Park projesi satışa çıktı ilk ayda satışlarının yüzde 50'sini tamamladı.

Fikirtepe'deki arsaların yüzde 25'i kamuya verilecek!

Fikirtepe'deki arsaların yüzde 25'i kamuya verilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imar tadilatına göre, bu alanlar Maliye'ye terk edilerek park, kültür tesisi, spor alanları ve sağlık kompleksleri gibi sosyal yatırımlara açılacak

Anatolia Parkın yüzde kaçı satıldı Haberi

Anatolia Parkın yüzde kaçı satıldı

Konutların hemen teslim edildiği projede fiyatlar 230 bin ile 260 bin lira arasında değişiyor. Ev almak isteyenler kredi çekebiliyor. Proje metro istasyonu, Çiğli Devlet Hastanesi ve Katip Çelebi Üniversitesi karşısmda, Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi yamnda...